Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
174. Kuruluş Yıldönümünde katkı veren kuruluşlara teşekkür belgesi | Kocaelide Bugün

174. Kuruluş Yıldönümünde katkı veren kuruluşlara teşekkür belgesi

Vali Hüseyin Aksoy, Türk Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı Kocaeli Şubesine bağışta bulunarak,  katkı veren kuruluşlara teşekkür belgesi verdi. Polisevi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa;..

174. Kuruluş Yıldönümünde katkı veren kuruluşlara teşekkür belgesi
Vali Hüseyin Aksoy, Türk Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı Kocaeli Şubesine bağışta bulunarak,  katkı veren kuruluşlara teşekkür belgesi verdi.
Polisevi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa; Vali Yardımcısı  Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Emniyet Müdür Yardımcıları ile Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı Kocaeli Şubesine bağışta bulunarak  katkı veren kuruluşların temsilcileri katıldı.
Vali Hüseyin Aksoy programda yaptığı konuşmlarında; “Bugün Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 174. Kuruluş yıldönümü. Ülkemizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakarca çalışan teşkilatımızın bu anlamlı gününü kutluyoruz. Halkın huzur ve güvenliği, terörle mücadele için yılmadan her noktada ve şartta görev yapan teşkilat mensuplarımızı yürekten tebrik ediyorum. Bugüne kadar görevi başında yaşamını kaybeden bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Emniyet teşkilatımız görevini yaparken daha iyi şartlarda ve uygun ortamlarda görev yapmaları bakımından bazı destek ve katkılara ihtiyacı oluyor. Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı çerçevesinde illerimizde şubeleri bulunuyor. Bu kapsamda iş dünyamızdan emniyet teşkilatımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere bazı taleplerimiz oldu. Vali Yardımcımız ve Emniyet Müdürümüz fırsat buldukça sizleri ziyaret ettiler. Bu çerçevede Emniyet Teşkilatımıza katkı sundunuz. Bu anlamda sizlere teşekkür ediyoruz. Çünkü toplumsal duyarlılığı üst noktaya taşımak, halkın huzur ve güvenliğini sağlayan Emniyet Teşkilatımıza katkı vermek suretiyle ilimizdeki güvenlik hizmetlerinin daha üst noktaya taşınmasına sizlerde önemli destek verdiniz. 10 Nisan Polis Teşkilatının Kuruluş yıldönümünde sizlerle birlikte olmak ve teşekkürlerimizi sizlere bizzat yapmak üzere sizleri buraya davet ettik. Sizlere de nezaket gösterip buraya geldiğiniz için teşekkür ediyoruz. Bu tür katkılarla güçlenen emniyetimiz hizmetlerini daha üst noktaşara taşıyacaktır.” diyen Sayın Valimiz katkı sağlayan tüm kuruluşlara teşekkür etti.
Konuşmanın  ardından Vali Hüseyin Aksoy Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı Kocaeli Şubesine bağışta bulunup,  katkı veren kuruluşların temsilcilerine teşekkür belgesi vererek, onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL