18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferini anma programı gerçekleştirildi

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferini anma programı, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Süleyman Demirel Kültür  Merkezinde düzenlenen programa;Deniz Eğitim ve Öğretim – Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız,  Cumhuriyet..

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferini anma programı gerçekleştirildi

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferini anma programı, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Süleyman Demirel Kültür  Merkezinde düzenlenen programa;Deniz Eğitim ve Öğretim – Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız,  Cumhuriyet Başsavcı Vekili Erdal Yücel,  Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça,  Vali Yardımcıları Dursun Balaban, Bayzıt Tanç  ve Suat Yıldız, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu,  İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, daire müdürleri, Siyasi Parti İl Başkanları,  Muharip Gaziler Dernek Başkanı Nurettin Recep Sağlık, askeri erkan, şehit aileleri ve yakınları ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı Deniz Binbaşı Hikmet Girgin’in yaptığı sunumun ardından Kocaeli Huzurevi Sakinlerinden İzzet Özer’in okuduğu “ Çanakkale’de Ne Gördüm?” adlı şiir büyük beğeni topladı.

Şehit Özcan Kan Fen Lisesi tarafından hazırlanan “Vatan Sevdalıları” adlı  oratoryonun sunulmasının ardından Vali ve protokol üyeleri günün anısına toplu fotoğraf çektirerek, bir sonraki programları olan Şehit Aileleri ve Gaziler ile yemekte bir araya geldiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL