19 Mayıs’ın 100. Yıl Dönümü

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yıl Dönümü  Kutlandı. Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Valiın Hüseyin Aksoy ve eşi  Hülya Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Milletvekili Haydar..

19 Mayıs’ın 100. Yıl Dönümü
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yıl Dönümü  Kutlandı.
Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Valiın Hüseyin Aksoy ve eşi  Hülya Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Deniz Eğitim ve Öğretim -Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, Vali Yardımcısı Aytaç Akgül, İzmit İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, daire müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program; Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar’ın açılış konuşmalarıyla devam etti.
Daha sonra Mimar Sinan Anadolu lisesi halk oyunları ekibinin Artvin yöresine ait halk oyunları ve Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu Oratoryom gösterisi büyük beğeniyle izlendi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL