24 Kasım Öğretmenler Günü Gebze’de Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile Gebze Kent Meydanında çelenk sunma töreni ve kutlama programı gerçekleşti. Törene Kaymakam Mustafa Güler, Eşi Nuray Güler, Garnizon Komutanı Ramazan Uydaş, Emniyet Müdürü Murat..

24 Kasım Öğretmenler Günü Gebze’de Kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile Gebze Kent Meydanında çelenk sunma töreni ve kutlama programı gerçekleşti.
Törene Kaymakam Mustafa Güler, Eşi Nuray Güler, Garnizon Komutanı Ramazan Uydaş, Emniyet Müdürü Murat Şeker, Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Protokolü,  Okul Yöneticileri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.
Kent Meydanında gerçekleşen çelenk sunma töreninin ardından Osman Hamdi Bey Kültür Merkezine geçildi. Programda konuşan Kaymakam Mustafa Güler ” Öğretmenlerimize ne kadar müteşekkir olsak da haklarını ödeyemeyiz.Cumhuriyetimizin banisi  24 Kasım 1928 tarihinde Millet Mektepleri Birliği Başöğretmen unvanını verilişinin yıl dönümü Öğretmenler Günü olarak kutlamaktayız. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolundaki en önemli rolünü üstlenen öğretmenlerimiz geçmişten kazandıkları bilgi ve becerileri çocuklarımıza aşılayarak onların topluma faydalı birer birey olarak yetişmesini sağlamaktadırlar. Öğretmenlik en kutsal mesleklerden biridir. Bu duygularla başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; görevi başında şehit olarak ebediyete intihal eden öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Milli eğitim camiasına emeği verilerek emekli olmuş öğretmenlerimiz ile ülkemizin çeşitli şehirlerinde en hücra köşelerinde görev yapan öğretmenlerimizin bu özel günlerini kutluyor ve hepsine hayırlı çalışmalar diliyorum.” dedi.
Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde resim sergisi gezildikten sonra program, İlçemizde görev yapan ve başarılı olan öğretmenlere başarı belgeleri verilmesi ile son buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL