Gebze Genel Güncel Manşetler Sağlık Yaşam

24 personele işaret dili eğitimi

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Engelleri Kaldırıyor Gebze Fatih Devlet Hastanesi İşitme Engelli Hastalara Daha İyi Hizmet Vermek İçin İşaret Dili Eğitimi Aldı. Hastanemize başvuran işitme engelli hastalarımızla daha rahat iletişim..

24 personele işaret dili eğitimi

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Engelleri Kaldırıyor

Gebze Fatih Devlet Hastanesi İşitme Engelli Hastalara Daha İyi Hizmet Vermek İçin İşaret Dili Eğitimi Aldı.

Hastanemize başvuran işitme engelli hastalarımızla daha rahat iletişim kurmak amacıyla, Eğitim Birimi ve Gebze Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa yürütülen proje ile hastanede görevli 24 personele 9 ay boyunca işaret dili eğitimi verildi.

Gebze Halk Eğitim Merkezi’nde görevli Türk İşaret Dili Eğitmeni Ezgi ÇİÇEK tarafından verilen eğitimleri başarı ile tamamlayan 24 personele katılım belgeleri,  Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan NALBANT, Hastane Yönetim Ekibi ve Halk Eğitim Merkezi yetkilileri tarafından verildi.

Sertifika töreni sonunda değerlendirmelerde bulunan Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan NALBANT; “İsteğimiz ve gayemiz işitme engelli vatandaşlarımızın kendilerini ifade etmekte yaşadıkları sorunları ortadan kaldırarak, işaret dili eğitimi bilen personel sayımızı arttırıp  hastanemize başvuran işitme engelli hastalarımıza daha nitelikli sağlık hizmeti vermiş olmak diye konuştu.  Ayrıca Başhekim NALBANT, vermiş olduğu hizmetler dolayısıyla Türk İşaret Dili Eğitmeni Ezgi ÇİÇEK’E plaket takdim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL