Genel Güncel Karamürsel Manşetler Yaşam

270 Günde Tamamlanacak

Karamürsel’de köprülü kavşak çalışmalarına başlandı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğini rahatlatacak projeleri tek tek hayata geçiriyor. Özellikle şehirlerarası karayolları üzerlerine yapılan kavşaklar trafiği akıcı hale getirerek şehirlerde trafik stresinin de..

270 Günde Tamamlanacak

Karamürsel’de köprülü kavşak çalışmalarına başlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğini rahatlatacak projeleri tek tek hayata geçiriyor. Özellikle şehirlerarası karayolları üzerlerine yapılan kavşaklar trafiği akıcı hale getirerek şehirlerde trafik stresinin de önüne geçiyor. Kentteki kilit noktalarda uygulanan bu kavşaklardan biri de Karamürsel’e geliyor. Şehirlerarası yolcu ve lojistik taşımacılığın önemli güzergâhlarından olan D-130 karayolu, Karamürsel kent meydanında battı- çıktı şeklinde düzenleniyor. Kentin merkezinin bütünlük kazanacağı projede çalışmalar başladı.

270 GÜNDE TAMAMLANACAK

290 metre kapalı kısmıyla D-130’un iki yakasını birleştirecek olan proje, ilçeye bütünlük katacak. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi projenin yapılması için gerçekleştirilen ihalede 41 milyon 967 bin TL ile en düşük teklifi veren Sed-Yol İnşaat+Alsa İnşaat ortaklığı, çalışmalara başladı. Şantiye kurulumunu tamamlayarak imalat öncesi trafik aktarım çalışmalarına başlayan yüklenici firma projeyi 270 gün içinde tamamlayacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL