Kadın Muhtar adayından destek ziyareti

Arapçeşme Mahallesi Muhtar adayı Şengül Yalçın, Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır’ı ziyaret etti. Adaylığını açıklamasının ardından Gebzelilerden büyük ilgi ve destek gören Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap..

Kadın Muhtar adayından destek ziyareti
Arapçeşme Mahallesi Muhtar adayı Şengül Yalçın, Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır’ı ziyaret etti.
Adaylığını açıklamasının ardından Gebzelilerden büyük ilgi ve destek gören Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır’a destek ziyaretleri devam ediyor. Arapçeşme Mahallesi’nden muhtar adayı olan Şengül Yalçın ve ekibi, Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır’ı ofisinde ziyaret ederek 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’nde başarı dileklerini iletti.
GEBZE’DE KADIN FARKI
Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır’a desteğini ileten Arapçeşme Mahallesi Muhtar adayı Şengül Yalçın, “Bir bayanın belediye başkan adayı olması öncelikle bayan olarak bizleri hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor” dedi. Gebze’ye kadın eli değmesi gerektiğini dile getiren muhtar adayı Şengül Yalçın, “Serap Çakır’a seçim çalışmalarında başarılar diliyorum. Seçildiği takdirde eminim ki Gebze’de kadın farkını gösterecektir” şeklinde konuştu.
KADIN ELİ DEĞMELİ
Kadınların siyasette, iş hayatında ve yaşamın her alanında başarılı çalışmalar yapabileceğini dile getiren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, “Kadınlar hayatın her alanında daha fazla yer almalı” dedi. Muhtarlık seçimlerinde Şengül Yalçın’a başarılar dileyen Çakır, “Kadın eli değen bir şehir bir mahalle pırıl pırıl olur” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL