Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
KOTO’dan Protokolü buluşturan iftar | Kocaelide Bugün
Güncel

KOTO’dan Protokolü buluşturan iftar

Kocaeli Ticaret Odası’nın geleneksel iftar programı kent protokolü ve Kocaeli iş dünyasını buluşturdu. KBB İnterteks Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenen iftara Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu başta olmak üzere kent protokolü..

KOTO’dan Protokolü buluşturan iftar

Kocaeli Ticaret Odası’nın geleneksel iftar programı kent protokolü ve Kocaeli iş dünyasını buluşturdu. KBB İnterteks Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenen iftara Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu başta olmak üzere kent protokolü ve işadamlarının yer aldığı yaklaşık 2 bin 500 kişilik davetli katıldı

Kocaeli’nin en büyük kurumsal ailesi KOTO, iftar programında bir araya geldi. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Meclis Başkanı Akın Doğan’ın; KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Abdülmelik Kalay, Cafer Kozluca, Halil Baylam, Hasan Kanca, Mehmet Akif Şen, Yusuf Ziya Uludüz, Zihni Yılmaz, Meclis Başkan Yardımcıları; Alp Kayalar, İsmail Uslu, Meclis Katip Üyesi Baturhan Üretürk ve meclis üyeleriyle birlikte ev sahipliği yaptığı program, KBB İnterteks Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşti.

KATILIM YOĞUN OLDU

Bürokrasi, siyaset ve iş dünyasını buluşturan iftar programına; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Mahmut Cengiz Sarıbay, KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İlhan Özel, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, İŞKUR Müdürü Ulvi Yılmaz, SGK İl Müdürü Nurettin Nacar, Vergi Dairesi Başkan Vekili Halil İbrahim Temiz, Defterdar Dursun Ali Özel, Başiskele Müftüsü Abdulsamet Erkul, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Kaya, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Erdoğan Yılmaz, Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serhat Duyar, MHP İl Başkan Yardımcısı Bayram Karaaslan, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Tolga Ok, Kocaeli Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir, İzmit Sanayi Sitesi Başkanı Muzaffer Gürfidan, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Feyzi Utaş, MÜSİAD Başkanı Celal Ayvaz, BAŞSİAD Başkanı Barış Arat, İzmit Kent Merkezi Derneği Başkanı Ahmet Emre Aydın, İş Kadınları Derneği Başkanı Nurhayat Güldüren, MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş, Türk Ocakları Başkanı Yücel Alpay Demir, İzmit Genç İşadamları Derneği Başkanı Yusuf Erenkaya, Genç Kocaelililer Derneği Başkanı Sedat Köse, Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve oda üyeleri katıldı.

BAŞKAN BULUT’TAN OKUL VURGUSU

İftar yemeğinin yenilmesinin ardından Başiskele Camii Müezzini Şevki Kaymaz’ın yemek duasını yaptırması ile başlayan programın açılış konuşmasını Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut gerçekleştirdi. “Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Bulut, “Ramazan Ayınızı tebrik ediyor, sizlere, ilimize, ülkemize ve tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Göreve başladığından beri eğitim alanında önemli projelere imza atan son dönemde ilimizin başarı sıralamasında büyük bir sıçrama yapmasını sağlayan Sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu’na bu kentte yaşayan bir kişi olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Kocaeli Ticaret Odamızın Eğitim alanındaki projesi olan KOTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni önümüzdeki eğitim döneminde geliştirerek daha iyi ve başarılı hale getirmeyi amaçlıyoruz. Siz değerli üyelerimizden yeni kayıt döneminde evlatlarınıza okul seçimi yaparken KOTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni tercih etmenizi, dikkate almanızı bekliyoruz. İftarımıza programımıza katılarak Ramazan coşkusunu,  bereketini bizlerle paylaşan herkese tekrar teşekkür ederken, Mübarek Kadir Gecenizi de tebrik ederim. Hep birlikte yaşayacağımız Ramazan Bayramınızı da kutlar, Sağlık, esenlik, başarılı ve huzurlu günler dilerim” ifadelerine yer verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak da Kocaeli iş dünyasına hitaben yaptığı konuşmasında tüm davetlilerin Ramazan’ı Şerif’ini kutlayarak, “KOTO’yu tebrik ediyorum. Birlik ve beraberliğiniz daim olsun” dedi.

VALİ GÜZELOĞLU: TİCARET ODAMIZ ÇOK KÖKLÜ, İLİMİZ VE ÜLKEMİZİN KALKINMASINA ÇOK BÜYÜK KATKILAR SUNAN ÇOK GÜÇLÜ  BİR KURUMSAL KİMLİĞİMİZDİR

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu da konuşmasında, “Değerli konuklar, Mübarek Ramazan akşamında sizlerle birlikte iftarı yapmanın mutluluğu içerisindeyim. Öncelikle tuttuğumuz oruçları Rabbim kabul eylesin. Ramazan ayını anlamı içerisinde yaşayan, Ramazan ayının verdiği mesajları anlayarak hayatına taşıyanlardan eylesin.  Paylaşmanın esas olduğu, yok ve yoksulluğu anlamanın temel olduğu ve elimizdekini paylaşmanın hedef olduğu bir ayı geride bırakmak üzereyiz. Ticaret Odamız çok köklü, ilimiz ve ülkemizin kalkınmasına çok büyük katkılar sunan çok güçlü  bir kurumsal kimliğimizdir. Sadece ticari anamda değil ilin genel anlamda her meselesinde kalkınma, gelişme ve sosyal meselelerinin çözümünde inisiyatif alan bir odamızdır. Odamızın eğitimde de hem ilimiz hem de ülkemiz adına çok büyük katkıları oldu. İlimiz ve ülkemiz adına gelecek her gün çok daha güzel, daha gelişmiş ve daha kalkınmış bir ülke gerçeğine kararlılıkla yol aldığımızı bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL