5. Sınıf Öğrencilerine Karne Hediyesi

Çayırova Belediyesi’den 5. Sınıf Öğrencilerine Karne Hediyesi Bisiklet Eğitim öğretim dönemi boyunca Anne-Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezleriyle öğrencilere ders destek programlarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda sınırsız..

5. Sınıf Öğrencilerine Karne Hediyesi

Çayırova Belediyesi’den 5. Sınıf Öğrencilerine Karne Hediyesi Bisiklet

Eğitim öğretim dönemi boyunca Anne-Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezleriyle öğrencilere ders destek programlarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda sınırsız hizmet veren, gerçekleştirdiği tarihi ve kültürel gezilerle onların daha sosyal bireyler olmalarını sağlayan Çayırova Belediyesi, ücretsiz yaz okulu kurslarıyla öğrencilere keyifli bir yaz tatili sunarken aynı zamanda onlara çok güzel bir karne hediyesi de veriyor. İlçe genelinde eğitim gören tüm beşinci sınıf öğrencilerine karne hediyesi olarak bisiklet hediye eden Çayırova Belediyesi, geçen yıl başlatmış olduğu projeyi geleneksel hale getirerek her yıl sürdürmeyi hedefliyor.

Başkan Demirci: “Çocuklarımız Bisiklet Binerek Sağlıklı Yaşama Destek Olacaklar”

Yaptığı yerinde hizmet ve dev projelerle sosyal belediyeciliğe farklı bir boyut kazandıran Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova 24 Kasım Ortaokulu ve Şekerpınar İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde yapılan törende öğrencilere bisikletlerini dağıttı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç’unda katıldığı törende öğrencilere çok dikkatli olmalarını tavsiye eden Başkan Demirci: “2 yıl içerisinde 5. Sınıfı bitiren öğrencilerimize 5 bin adet bisiklet dağıtımı gerçekleştirdik. Onların sporla dolu, hareketli bir yaz tatili geçirmelerini arzuluyoruz. Dünya da sorun haline gelen obeziteyi gençlerden uzak tutmak için bunun eğlenceli bir adım olduğunu düşünüyorum. Çocuklarımız yaz tatilinde bisiklete binerek hem sağlıklı bir yaşam sürerken hem de internet bağımlığından da uzak durmuş olacaklar. Ayrıca yaz okullarımızla da onlara birçok konuda ücretsiz kurs hizmeti vereceğiz” dedi. 28 Mayıs Pazartesi günü başlayan bisiklet dağıtımları 1 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL