Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
50 Genç İzcilikle Buluştu! | Kocaelide Bugün

50 Genç İzcilikle Buluştu!

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV) tarafından hazırlanan, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı kapsamında desteklenen, “FARKINDAYIZ, FARKLIYIZ, ZİNDEYİZ”  isimli projenin kapanış programı yapıldı. Programa Katılım Yoğundu!!!..

50 Genç İzcilikle Buluştu!

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV) tarafından hazırlanan, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı kapsamında desteklenen, “FARKINDAYIZ, FARKLIYIZ, ZİNDEYİZ”  isimli projenin kapanış programı yapıldı.

Programa Katılım Yoğundu!!!
Kalabalık bir davetli topluluğunun izlediği programa Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celil Demirci, KYK Gebze Yurt Müdürü Resul Kotan, Eğitim-Bir-Sen Gebze Başkanı Fazlı Yağmur, Okul Müdürleri, PARTİ, STK ve SENDİKA Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

50 Genç İzcilikle Buluştu!!!
Program izci lideri Dinçer Ekinci’nin açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra Proje Koordinatörü Serkan Varen, uyguladıkları proje ile ilgili bilgi verirken proje kapsamında 50 izciye izcilik eğitimi verdiklerini belirtti.

Gençlik Projelerinin Yanında Sosyal Sorumluluğumuzu da Unutmadık!!!
Daha sonra İLKÇEV Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu söz aldı. Kadıoğlu, Dernek faaliyetleri hakkında bilgi vererek, derneğin hem ilmi ve fenni konularda çalışma yaptığını hem de kültürel ve sosyal faaliyetler yaparak Sanayi Bölgesi Gebze’de çocuklara ve gençlere yönelik sürekli yeni projeler geliştirdiklerini, izciliğin yanı sıra yüzme, okçuluk, karate, bilek güreşi ve satranç branşlarında eğitim verdiklerini, yine Çevre Bilinci konusunda çok duyarlı olduklarını belirtti.

Projenin Bir Yılı!!!
Konuşmalardan sonra, Proje kapsamında yapılan izcilik ve gençlik faaliyetleri, slaytlarla davetlilere gösterildi. Fon müziği eşliğinde davetlilerin tempo tutarak izlediği slayt gösterisi 1 yıl içinde yapılan faaliyetleri ve Basın ’da projeyle ilgili çıkan haberleri kapsıyordu. Özellikle Çanakkale Milli Bilinç Kampı’na katılım, Sarıkamış Şehitleri’ni anma yürüyüşleri, mahalli kamplar ve izcilik kampları seyirciler tarafından büyük ilgi gördü.

Salonda İzci Şovu!!!
Salon programına başlamadan okçuluk tesisi, doğa hayatını anlatan izcilik köşesi ile izci düğümleri istasyonu davetlileri ayrıca cezbetti. Slayt gösterisinden sonra izcilerin gösterileri başladı. Davetliler tarafından sık sık alkışlarla kesilen gösteriler, izci marşlarıyla başladı. Daha sonra çadır kurma ve tulum toplama yarışmaları yapıldı. Küçük izciler izcilik yemini yaparak fularlarını protokolün elinden aldılar. İlkçev izci liderleri de branş fularlarını İlkçev başkanlarından aldılar. İzciler, İzcilik ritüellerini de kapsayan çeşitli gösteriler sundular. İzci Tekmili ve veda valsi parçası ile gösteriyi bitirdiler.
Programın son kısmında protokol sahneye çağırılarak, Proje kapsamında ki izciler ve gençlerle toplu halde çekilen fotoğraflardan sonra, salonda bulunan davetlilerin alkışlarıyla program sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL