Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“81 İlin Valilik çalışanları Kocaeli’yi gezdi” kilitlendi 81 İlin Valilik çalışanları Kocaeli’yi gezdi | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

81 İlin Valilik çalışanları Kocaeli’yi gezdi

Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli illerden gelen Valilik Basın Yayın müdür ve çalışanları Kocaeli’ni gezdi. Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canbey ve Koordinasyon ve İdari İşler..

81 İlin Valilik çalışanları Kocaeli’yi gezdi

Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli illerden gelen Valilik Basın Yayın müdür ve çalışanları Kocaeli’ni gezdi. Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canbey ve Koordinasyon ve İdari İşler Müdürü Mehmet Çelik’in de katıldığı programda Kocaeli’nin  Sekapark, Bilim Merkezi, Seka Kağıt Müzesi ve Film Platosu’nu gezerek bilgi aldılar.

SEKAPARK’I ÇOK BEĞENDİLER

Eğitim ve Motivasyon programı çerçevesinde Kocaeli’nde bulanan Valilik Basın Yasın Müdür ve çalışanları Sekapark’ı çok beğendi. Sekapark’ın çok güzel ve dinlendirici olduğunu belirten Koordinasyon ve İdari İşler Müdürü Mehmet Çelik, “Programımız kapsamında şu anda Sekapark’tayız. Burası gerçekten çok güzel ve harika bir yer. Programın devamında Bilim Merkezi, Kağıt Müzesi ve Film Platosu’nu ziyaret edeceğiz. Desteklerinden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na ve Genel Sekreter İlhan Bayram’a çok teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL