İhtişamlı Aşk

İhtişamlı Aşk Gönül filtresiz sever… Beklemez ,dinlenmez, durulmaz… Mesela fütursuzdur Aşk!.. Aklına düştüğünde tebessümdür ,gözlerde ışıltıdır ✨ Günün anlam ve önemidir! Yada onsuz ,anlamsız ve önemsiz. Hayalindedir. Bazı geceler rüyalarında…

İhtişamlı Aşk

İhtişamlı Aşk

Gönül filtresiz sever… Beklemez ,dinlenmez, durulmaz…
Mesela fütursuzdur Aşk!.. Aklına düştüğünde tebessümdür ,gözlerde ışıltıdır ✨
Günün anlam ve önemidir!
Yada onsuz ,anlamsız ve önemsiz.
Hayalindedir.
Bazı geceler rüyalarında. Burnunun direği sızladığında kokusu tenindedir,ruhundadır.

Yalnızsındır!
Ona anlatacak yaşanmışlıklar biriktirirsin; kendi kendine onu dahil edersin aklındaki birçok şeye.
Yoktur, ama o oradadır.. Bıçak sırtı bir durumdur aslen !
Günlerce beklersin. Buluştuğun anda günlerce beklediğime değdi dersin. Gözlerin gözlerime kaçakta olsa değdiğinde,utangaç bakışlarını seversin.
Hiç olmadık anda ellerini hissedersin…
Göğüs boşluğunu onun nefesi doldursun istersin…
Yan yana geldiğinde kalp boşluğunu kalbi doldursun istersin…
Sarıldığında onunda aynı hisleri hissettiğini duymak istersin… Bu ‘an’a dünyaların değdiğini bilmek istersin. Hem herkes bilsin ,hem hiç kimse bilmesin istersin. Sadece sana özel, sana güzel kalsın istersin. Yaşadığın her şeyi onunla yaşamak, tattığın her şeyi onunla tatmak istersin .Biranda tüm cihan duysun istersin yada bilsin. İçin içine sığmaz mesela bekleyişlerinde.. Saatler geçmez. Her dakika vuslat, düş gelir.
Yakomozu izlersin, ışık oyunlarında silueti belirir.. Gecenin sessizliğiyle, onun sesizliğini bağdaştırırsın…
İki kelime fazladan etse dersin,iki kelime fazladan etse; dünyada herşeyini birtek sana anlatıyor zannedersin… Umutla kocaman bir bekleyişi sığdırırsın ömrüne. Yer mekan önemini yitirir.
Aşkın mekanı belli de değildir ,gözünde görmez zaten.
Aşk belki bir atölyededir, belki bir ev, bazen bir otel odası ,bazen bir spor salonu, bazen bir kafe, bazen bir teknede,bazen bir arabada,kimbilir kimin aşkı tutsak hangi mekanlara? Onunlayken gözün görmez nerede olduğunu. Sadece sarılsın dersin ….
Öyle bir sarılsın ki ,Dünya dursun… Unutursun yalnızlığı, ihtişamlaştırsın aşkı.
Sarılmak var ya tüm benliğinle.Çırılçıplak duygulardan arınarak. Saç telinden, ayak tabanlarına kadar hissettiğin, dünyanın dönmeyi unuttuğu dakikalar.
Hafızaya kazınan o kıymetli zamanlar …Sonra süslersin bu aşkı şarkılarla ,yazılarla, gördüğün bir çiçek güzelliğinde..Denizin her tonunda..
Yokluğunun yarattığı tam olarak ;…ışıklar,karanlıkta…. Seyre dalarsın.. Şarabın tadı keskinleşirken ,sarhoş olmak istersin…Nafile…Kendinden geçemezsin.
Dudaklarında tadı, gözlerinde hayali, göğün sonsuz katında yada boşlukta bir his gibi..
Sonra her defasında gidişi gelir akla… Gecenin manzarasında yokluğundaki boş oda… Aklında olup olmadığını düşünme fikri ?Bir umut belki şu an benim aklımdaysa ,ben de onun aklındayım ki ; geldi aklıma arayışları… Özlediğinde özlediğini düşünmek ,sesini duymak istediğinde; sesimi duymasını istemek. İsmi geçtiğinde, gözlerinin içi ışıldamak,yanaklarında güller açmak… Şu an ne yapıyor diye düşünce , seni merak etsin istemek.

Ama bu şarapta yıllanmamış der, buna da nedenler bulursun..
Işıl ışıl bir aşk dersin sonra, aynaya bakıp kendine gülersin.
Sen büyütürsün ihtişamlı aşkı ,bir gün veda ettiğinde, bir gün vazgeçtiğinde ,bir gün aklın kalbine yenik düştüğünde, bir gün ben ne yapıyorum ?-dediğinde, bir gün değer mi ?-dediğinde cevabın; HAYIR Olana Kadar Sen büyütürsün ihtişamlı aşkı..
Yaralarının ve yalnızlığının içinde yaşanır mı ihtişamlı aşk ?
Kim bulduysa sahip çıksın İhtişamlı Aşkına…
Yoksa kaybolduğu yerde HÜKÜMSÜZ dür…
Aşkla…
Sevinç AYTİN

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL