Gebze Genel Güncel Manşetler Politika Yaşam

94 Ruhuyla

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Eskihisar bölgesinde üye ve tanıtım standı açtı. İlçe yönetimi, gençlik ve mahalle teşkilatının hazır bulunduğu Bu çalışmaların devam edeceğini söyleyen İlçe Başkanı Engin Kılıç;..

94 Ruhuyla

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Eskihisar bölgesinde üye ve tanıtım standı açtı.

İlçe yönetimi, gençlik ve mahalle teşkilatının hazır bulunduğu Bu çalışmaların devam edeceğini söyleyen İlçe Başkanı Engin Kılıç; Pandemi sonrası daha büyük çalışmalarla tüm Gebze’de ses getireceklerini belirtti. Kılıç; partinin kısa zaman içinde güçlü konumuna geleceğini ve vatandaşların ilgisinden de memnun olduklarını belirterek, Katılımlardan çok memnunuz. Vatandaşlarımız büyük teveccüh gösteriyor. Siyasette Milli Görüş ruhuyla Yeniden Büyük Türkiye için Yeniden Refah Partisi ile çalışmalara hız verdik. Gebze’miz için var gücümüzle çalışacağız.

Vatandaşlara partinin vaatlerinden ve temel prensiplerinden bahsettiklerini aktaran Kılıç; Parti olarak hak ve adaleti üstün tutacağız. Yapıcı bir siyaset güdeceğiz, üslup kalmadı maalesef. Herkes birbirine hakaret ediyor. Yapılanları biz görüyoruz. Sevgi ve şefkat olması lazım biz bunu kaybettik. Biz bunları kıracağız. Gebze’mizin her bölgesinde esnaf ve üye standı açmaya devam edeceğiz.94 Ruhuyla Köy Köy, Mahalle Mahalle, kapı, kapı gezeceğiz. Yeniden Refahı iktidar Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ı Başkan yapacağız. İnşaalah.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL