180.Yıl Yemeği

Jandarma Teşkilatımızın 180. Kuruluş Yıldönümü Nedeniyle Düzenlenen Yemek Programı gerçekleştirildi Halkın huzur ve güvenliğini sağlayan Jandarma Genel Komutanlığımızın kuruluşunun 180. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen yemek programı, Vali Hüseyin Aksoy ve eşi..

180.Yıl Yemeği

Jandarma Teşkilatımızın 180. Kuruluş Yıldönümü Nedeniyle Düzenlenen Yemek Programı gerçekleştirildi

Halkın huzur ve güvenliğini sağlayan Jandarma Genel Komutanlığımızın kuruluşunun 180. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen yemek programı, Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Antikkapı Restaurantta düzenlenen programa; Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Adalet Komisyonu başkanı Muhiddin Paça, Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan ve eşi, İlçe Jandarma Komutanları, Muharip  Gaziler Dernek Başkanı Nurettin Recep Sağlık, daire müdürleri, şehit yakınları, gazilerimiz ile yakınları katıldı.

İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan’ın konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmalarında; “Jandarma Teşkilatımızın Kuruluşunun 180. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen bu yemekte sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Kurulduğu günden buyana halkın güven ve huzuru için mücadele eden, ülkenin bağımsızlığı için mücadelede etkin rol alan jandarma Teşkilatımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.  Bugün vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de şükranla anıyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin daha iyi bir yere gelebilmesi bakımından şehitlerimizin bize emaneti olan ailelerimizle birlikte önümüzdeki süreçte hep beraber yol almaya devam edeceğiz. Şehitlerimizin yakınları bizler için önemli ve değerli. Onların her sorunu bizim en öncelikli sorunumuzdur.” diyen  Vali yemek programına katılan tüm şehit yakınları ve gazilere teşekkür etti.

Yenilen yemeğin ardından İl Müftü Vekili Burhan Bilgin yemek duası okudu ve Vali Aksoy ile protokol üyeleri programa katılan şehit yakınları ve gaziler ile yakından ilgilendiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL