“Adaletin sağlanması için büyük bir özveriyle çalışanlar”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,5 Nisan Avukatlar Günü Dolayısıyla Bir Açıklamada Bulundu.  Çiler açıklamasında “Adaletin sağlanması için büyük bir özveriyle çalışan avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’ nü..

“Adaletin sağlanması için büyük bir özveriyle çalışanlar”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,5 Nisan Avukatlar Günü Dolayısıyla Bir Açıklamada Bulundu.

 Çiler açıklamasında “Adaletin sağlanması için büyük bir özveriyle çalışan avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’ nü kutlar, bu özel günde bireylerimizin temel hakkı arasında olan savunma hakkının uygulayıcısı avukatlarımıza vazifelerinin ne kadar kutsal olduğunun bilincinde olduğumuzu belirtirim.

Yargı sürecinin önemli bir bölümünü oluşturan avukatlarımız, meslekleri gereği toplumun her kesimi ile bir araya gelerek, adil bir yargılanmanın oluşması için adliyelerde ve mahkemelerde kişi hak ve özgürlüklerinin savunucusu olarak yer almaktadırlar. Milletimizin huzur ve güven ortamında yaşaması adına böylesine önemli bir görevi icra eden avukatlarımızın en iyi şartlarda çalışma ortamına sahip olması için, Marmara bölgesinin en büyük 4. Adliye Sarayı olma özelliği taşıyan yeni Gebze Adalet Sarayı’ mız, 7 Ekim 2016 tarihinde bölgemizin ve avukatlarımızın hizmetlerine sunulmuş, bu durum bizleri bölgemiz adına gururlandırmıştır.

Aynı hizmetin ülkemizin her kesiminde uygulanması ve koşulların en iyi seviyeye getirilmesi dileğiyle, ülkemizin her köşesinde görevlerini büyük bir sorumluluk anlayışı içerisinde yerine getirmekte olan avukatlarımıza çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL