“Adil devlet, adil paylaşım ancak seninle olur”

Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetim Kurulu toplantısı İlçe Başkanı Mustafa Türel Başkanlığında ilçe binasında gerçekleştirildi. İlçe başkanı Mustafa Türel toplantıda yaptığı konuşmada; “Sözlerime başlamadan şuna değinmek isterim ki siyasetin bu ..

“Adil devlet, adil paylaşım ancak seninle olur”

Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetim Kurulu toplantısı İlçe Başkanı Mustafa Türel Başkanlığında ilçe binasında gerçekleştirildi.

İlçe başkanı Mustafa Türel toplantıda yaptığı konuşmada;
“Sözlerime başlamadan şuna değinmek isterim ki siyasetin bu  denli kutuplaştığı ve çirkinleştiği bu dönemde lütfen çocukların temiz yüreğini siyasetinizin kirli sözleriyle yaralamayın! Bırakın onlar saf ve masum kalsın!
Kıymetli arkadaşlar yeni çalışma döneminde “Adil devlet, adil paylaşım ancak seninle olur” sloganıyla yeni kampanyamız ile yeniden saha çalışmalarına hız veriyoruz.

“Hak ve hürriyetlerimizin kısıtlanmasından, insanca yaşamdan giderek uzaklaşmaktan, yoksulluktan, imkân ve kaynakların çok ufak bir kesime aktarılmasından mutlaka milletimizi kurtarmamız gerekiyor. ‘Adil devlet adil paylaşım’ modelini hep birlikte getirecek, adalete, liyakate, işimize, emeklerimizin karşılığına, insanca yaşama mutlaka kavuşacağız.

İnsanca yaşam, bu adaletsiz yönetim anlayışıyla gelmez. Yalnızca adil bir devlet, adil paylaşım modeliyle mümkün olur. ‘Kim gelirse gelsin aynısını yapar’ demekle olmaz. Saadet Partisi ile, Millî Görüş ile olur. ‘Böyle gelmiş böyle gider’ demekle de olmaz. Biz, bu çalışmaları hep birlikte yürüteceğiz ve birlikte gayret göstereceğiz. Adil devlet, adil paylaşım ancak seninle olur.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL