Eğitim Genel Güncel İzmit Surmanset Yaşam

AGD Kocaeli’de Ekim ayı divanı

Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şubesi’nin her ay mutat olarak yaptığı divan toplantıları, Ekim ayı divanıyla devam etti… Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantı, bu ay Körfez ilçesinde düzenlendi. Toplu kahvaltı ve..

AGD Kocaeli’de Ekim ayı divanı

Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şubesi’nin her ay mutat olarak yaptığı divan toplantıları, Ekim ayı divanıyla devam etti…

Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantı, bu ay Körfez ilçesinde düzenlendi. Toplu kahvaltı ve ardından Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, AGD İl Başkanı Kemal Halıcı’nın açılış konuşmalarıyla devam etti. Halıcı, derneğin ay içerisindeki çalışmalarından ve gelecek ayın planından bahsetti.

“Yeni bir dünyayı sabah namazı için camilere koşan gençlerle kuracağız.”

Dünya ve Türkiye gündeminden önemli konu başlıklarını da dile getirdiği konuşmasında, zulüm altındaki birçok İslam beldesinin bulunmuş olduğu durumdan dolayı hislerini ve teşkilat olarak bu minvalde neler yapılabileceğini anlattı. “Yeni bir dünyayı ve adil bir düzeni, sabah namazı için camilere koşan gençlerle kuracağız.” diyerek, yapılan Sabah Namazı Programlarının önemine vurgu yaptı.

Siyer-i Nebi Sınavı Bu Sene 15 Aralıkta

Halıcı sözlerine her sene Türkiye genelinde gerçekleştirilen Siyer-i Nebi sınavının öneminden bahsetti. SON BAŞVURU tarihinin 18 Kasım 2018 olduğunu hatırlatan Halıcı, yarışmanın bu sene 15 Aralık 2018 günü düzenleneceğini belirtti.

Program, komisyon ve ilçe başkanlarının aylık rapor sunumlarının ardından, Eğitimci Ömer Bektaş’ın konferansıyla devam etti. Son olarak toplu fotoğraf çekimiyle beraber program sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL