Genel

“AK Parti Atatürkçülük yapacak!”

Ahmet Hakan, AK Parti’nin Atatürkçülük yapmaya başlayacağını öne sürdü. Ahmet Hakan bunun nedenini ise, AK Parti’nin oylarının düşmesi, yüzde 50’lik bir çıta olması, Atatürk sevgisinde gitgide bir artış kaydedilmesiyle açıkladı…

“AK Parti Atatürkçülük yapacak!”

Ahmet Hakan, AK Parti’nin Atatürkçülük yapmaya başlayacağını öne sürdü. Ahmet Hakan bunun nedenini ise, AK Parti’nin oylarının düşmesi, yüzde 50’lik bir çıta olması, Atatürk sevgisinde gitgide bir artış kaydedilmesiyle açıkladı. Ahmet Hakan, “Acaba Atatürkçüler, ‘Aslında bunlar da Atatürkçüymüş, hadi oylarımızı yağdıralım’ derler mi? Buna ikna olan çıkar mı?” diye sordu.

AK Parti biraz da Atatürkçülük yapacakmış” bu iddia Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan’dan geldi. Ahmet Hakan, AK Parti’nin bu kararının nedenini “İstanbul ve Ankara’da oylar geriledi ya… Yüzde 50’lik bir çıta, gözleri korkutmaya başladı ya… Şehirli ve eğitimli kesimlerde heyecan yaratılamıyor ya… Konya Stadı’nda bile İzmir Marşı yankılanır oldu ya… Durumu fark eden AK Parti, artık inceden Atatürkçü takılacakmış” sözleriyle açıkladı.

Ahmet Hakan ayrıca yazısında “Kafamda hemen deli sorular belirmeye başladı: Acaba inandırıcı olurlar mı? Acaba Atatürkçüler, ‘Aslında bunlar da Atatürkçüymüş, hadi oylarımızı yağdıralım’ derler mi? Buna ikna olan çıkar mı?” diye sordu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL