Genel Güncel

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Vali Aksoy’u ziyaret etti.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a ziyarette bulunan Eskişehir Milletvekili ve  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karaca’ya Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Eşlik etti. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak..

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Vali Aksoy’u ziyaret etti.
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a ziyarette bulunan Eskişehir Milletvekili ve  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karaca’ya Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Eşlik etti.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak Kocaeli programı kapsamında ilimizde bulunduklarını belirten Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karaca’nın yaptığı konuşmalarında; “İlk ziyaretimizi ilin mülki amiri olan Sayın Valimizi ziyaretimizle başladık. Sayın Valimizin daha önceki çalışma illerinden, görev yerlerinden tanıdığımız, Türkiye’miz için gerçekten önemli, kıymeti Valimizdir.  İlimize kıymetli hizmetleri için bugün ilk ziyaretimizi Sayın Valimize gerçekleştirdik. Daha sonra Sivil Toplum Kuruluşlarıyla hasbihal edip Kocaeli’ne nasıl bir fayda sağlayabiliriz ve Kocaeli’nden aldığımız sorunları çözüm önerileri ile birlikte bütün bu aldığımız bilgileri Sayın Cumhurbaşkanımıza, Genel Başkanımıza arz etmek üzere Kocaeli’nde fikir alışverişinde bulunacağız. Kocaeli’ne yaptığımız bu ziyarette bir nebze faydamız dokunursa ne mutlu bize. Bundan sonraki süreçte ziyaretlerimiz sıklaşacak. Hep birlikte Türkiye’nin kalkınması, gelişmesi, ekonomisi, sanayisi, insanlarımızın refahı ve mutluluğu için çalışmalarımızda gayret edeceğiz.” diyen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karaca, samimi ve sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür etti.
Vali Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmalarında ise; “Sayın Milletvekilimize Kocaeli’ne ve Valiliğimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sayın Milletvekilimizin Oda Başkanlığı ve Parti içerisinde Genel Başkan Yardımcılığı gibi üstlendiği önemli görevleri var. Bu kapsamda Kocaeli’ne gelmiş olmasından dolayı kendisine tekrardan teşekkür ediyorum. Sivil Tolum Kuruluşları artık yeni süreçte oldukça önem bir boyuta gelmiştir. Onların görüşleri, önerileri devletlerin, hükümetlerin politikalarının oluşmasına katkı sunan bir noktaya taşımıştır. Bu anlamda Sivil Toplum Örgütlerinin nabzını ölçme ve onlarla istişare etmek üzere Kocaeli’nde bulunması ve bu kapsamda Valiliğimizi ziyaret etmesinden dolayı Harun Beye çok teşekkür ediyorum.” diyen Aksoy, Eskişehir Milletvekili ve  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karaca’ya ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL