Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
AK Parti’de birlik ve beraberlik mesajı | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Politika Surmanset

AK Parti’de birlik ve beraberlik mesajı

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, 27. Dönem Milletvekili listesine giremeyen aday adaylarıyla sahurda bir araya geldi. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, 13 kişilik milletvekili aday listesine giremeyen parti mensubu aday adaylarıyla Sekapark..

AK Parti’de birlik ve beraberlik mesajı

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, 27. Dönem Milletvekili listesine giremeyen aday adaylarıyla sahurda bir araya geldi.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, 13 kişilik milletvekili aday listesine giremeyen parti mensubu aday adaylarıyla Sekapark Otel’de sahurda bir araya geldi. AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy dışında; Halit Çokan, Emre Kahraman, Hasan Soba, Erkan Aksoy, Şemsettin Ceyhan, Emel Ceylan Balcıoğlu, Zeki Aygün, Mehtap Yılmazel, Hamdiye Kokoş, Mahmut Civelek, Şahin Talus ve Yahya Coşkun katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK

Sohbet havasında gerçekleşen buluşma öncesinde birlik ve beraberlik fotoğrafı verilirken, yapılacak çalışmalar hakkında da durum değerlendirilmesi yapıldı. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Bu bir hizmet yarışı.  Bizim davamız haktır, sevdamız millettir. O yüzden bizde bu davaya küslük asla olmaz” mesajı verdi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL