Eğitim Güncel Manşetler

Akademi Lise’de sınav heyecanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak lise öğrencilerine eğitim hizmeti veren Akademi Lise’de bu günlerde sınav heyecanı yaşanıyor. Akademi Lise’nin yeni eğitim döneminden yararlanmak isteyen..

Akademi Lise’de sınav heyecanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak lise öğrencilerine eğitim hizmeti veren Akademi Lise’de bu günlerde sınav heyecanı yaşanıyor. Akademi Lise’nin yeni eğitim döneminden yararlanmak isteyen ve başvuru yapan öğrenciler için sınav yapılıyor. Akademi Lise’ye bu sene 7 bin civarında öğrenci başvuru yaptı. Sınavda başarılı olan öğrenciler Akademi Lise’nin yeni eğitim döneminden yararlanmaya hak kazanacak.

ŞUBELERDE SINAV HEYACANI

Akademi Lise’nin sınavları Gebze, İzmit ve Karamürsel şubelerinde yapılıyor. Öğrenciler en son bitirdiği sınıfın derslerinden sınava giriyor.

Liseyi bitirmiş olan öğrenciler için ise YGS tarzında bir sınav uygulanıyor.

SINAVI GEÇENLER OLANLAR AKADEMİ LİSE’Lİ OLACAK

Öte yandan yapılan sınavlarda başarılı olan öğrenciler, bu yıl Akademi Lise’nin ücretsiz eğitiminden yararlanma hakkına sahip olacak. Dönem içinde öğrencinin devamsızlık durumu da mercek altında olacak. Devamsızlığı fazla olan öğrencinin Akademi Lise ile ilişiği kesilecek.

YENİ EĞİTİM DÖNEMİ HAFTA SONU BAŞLIYOR

Akademi Lise’nin yeni eğitim dönemi 30 Eylül Cumartesi günü başlayacak. Özellikle geçen seneki üniversite sınavlarında gösterdiği başarı ile büyük ilgi gören Akademi Lise’nin bu yıl da aynı hedefle yoluna devam etmesi bekleniyor.

AKADEMİ LİSE ŞUBELERİ

Akademi Lise bu yıl İzmit, Karamürsel, Gebze ve Gölcük Şubelerinde eğitim hizmeti verecek. Şubelerin adresleri ise şöyle:

İzmit Akademi Lise:

Ömerağa Mah. Latif Bey Sok. Eski Migros /Katlı Otopark Altı No: 24 İzmit

02623254142 –2623218739

Karamürsel  Akademi Lise:

Kayacık Mah. Ali Rıza Alparslan Cad. No: 6

02623254142 –2623218739

Gebze Akademi Lise :

Ulus Mah.Ankara Cad. 2154. Sok No:2 Gebze

2626431643

Gölcük Akademi Lise:

Adnan Menderes Bulvarı, Dumlupınar Mahallesi No: 10 Gölcük

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL