Eğitim Genel Güncel Manşetler Sağlık

Akıncı, Soroptimistler’de eğitim verdi

Fizyoterapist Elif Akıncı, dünyanın en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan Soroptimistler Kulübü tarafından düzenlenen seminerde omurga ve eklem rahatsızlıkları üzerine bilgi verdi. Pozitif Yaşam Merkezi’nin kurucusu olan ve kentimizde..

Akıncı, Soroptimistler’de eğitim verdi

Fizyoterapist Elif Akıncı, dünyanın en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan Soroptimistler Kulübü tarafından düzenlenen seminerde omurga ve eklem rahatsızlıkları üzerine bilgi verdi.

Pozitif Yaşam Merkezi’nin kurucusu olan ve kentimizde omurga, eklem rahatsızlıklarının yanı sıra fiziki rahatsızlık ve tedavileri üzerine eğitim veren Elif Akıncı, dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Soroptimistler Kulübü’ne konuk oldu. 1921 yılından beri dünya çapında üyeleri ve uluslararası ortaklıkları aracılığıyla genç kız ve kadınların hayatlarını değiştirmek için projeler yapan Soroptimistler Kulübü’nün düzenlediği seminerde Akıncı, omurga ve eklem rahatsızlıkları üzerine bilgi verdi. 

SORULARI CEVAPLADI
Omurga ve eklem rahatsızlıklarının yanı sıra kadınların meslek gruplarına göre yaşayabilecekleri fiziksel rahatsızlıklar, tedavi ve koruma yöntemleri konusunda da bilgi veren Elif Akıncı, merak edilenleri de yanıtladı. İlgiyle takip edilen seminerde kulüp üyeleri Akıncı’nın aktardığı bilgiler dikkatle dinledi. Önemli konuların paylaşıldığı seminer sonunda kulüp yöneticileri Fizyoterapist Elif Akıncı’ya teşekkür etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL