AKP’nin İsrail ile normalleşmesine tepki!

Bu skandal Sadet Partisi Gebze ilçe başkanı Mustafa Turel, haftalık yönetim kurulu toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. Toplantıda teşkilatın haftalık çalışmaları ve Dış ilişkiler Birim Başkanlığının sunduğu rapor ele alındı. Akp’nin..

AKP’nin İsrail ile normalleşmesine tepki!

Bu skandal

Sadet Partisi Gebze ilçe başkanı Mustafa Turel, haftalık yönetim kurulu toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi.

Toplantıda teşkilatın haftalık çalışmaları ve Dış ilişkiler Birim Başkanlığının sunduğu rapor ele alındı.

Akp’nin Siyonist İsrail ile normalleşmesine tepki gösteren Turel, Suriye’deki normalleşme adımları için ise “Geç kalınmış ancak olumlu bulduğumuzu ifade ediyorum” dedi.

Turel, Akp’nin ülkeyi yönetmei tutarsızlıkları için ise ‘’Dün Dündür, Bugün Bugündür söyleminin tüm zamanların zirvedeki temsilcisi AKP’dir’’ dedi.

“Dün Dündür, Bugün Bugündür söylemi, tüm zamanların zirvedeki temsilcisi AKP’dir’’

AKP Hükümeti’nin Siyonist terör rejimi İsrail ile ardı ardına attığı normalleşme adımları akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2014’teki açıklamasını getirdi. Erdoğan, o açıklamasında İsrail’in dünya barışına tehdit olduğunu belirterek ‘İsrail terör estiriyor, soykırım yapıyor. Ben görevde olduğum sürece hiçbir zaman İsrail ile olumlu bir şeyi düşünemem’ ifadelerini kullanıyor.

Siyonist İsrail rejiminin sözde cumhurbaşkanı Herzog’un Türkiye ziyareti ile başlayan normalleşme sürecinde son olarak karşılıklı büyükelçi atama kararı alındığı kamuoyuna duyurulmuştu. Dünya barışını tehdit eden, çocuk katili Siyonist İsrail, soykırım yapan terör devleti israil ile ne oldu da normalleşme sürecine geldik. ’Dün Dündür, Bugün Bugündür söyleminin tüm zamanların zirvedeki temsilcisi AKP’dir’, dedi. ‘Filistin davası mal, mülk davası değil hak, onur ve özgürlük davasıdır.‘ Kudüs ve Mescid-i Aksa, sadece Müslümanların değil, dünyanın bütün mazlum ve mustazaf insanların meselesidir. Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın dediği gibi, Filistin davası coğrafi değil İmani bir meseledir. İmanımız gereği Filistin davasına sahip çıkıyoruz.

Diğer taraftan Akp hükümetinin Suriye ile olan normalleşme süreci çok geç kalınmış ancak yanlışın neresinden dönülürse dönülsün kârdır. 10 yıl önce Saadet Partimizin Suriye ile olan düşünceleri dikkate alınsa idi, bugün tarumar olmamış bir Suriye, kan gözyaşının yaşanmadığı bir Suriye olacaktı.

“İslam Birliği mutlaka kurulacak”

İslam coğrafyasında akan kanın çözümü İslam Birliği’nin kurulması ve Müslümanların birlik ve beraberlik için hareket etmesidir. Maalesef Akp iktidarı, İslam coğrafyasına gerekli önemi vermediği gibi Batılı ülkelerin kuyruğuna takılarak kendi Türkiye ve İslam coğrafyasına büyük zararlar vermiştir. Irak işgali ile başlayan Afganistan, Suriye ve Libya’da katliamların yapılması göz yummuştur. Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi öncülüğünde İslam Birliği mutlaka kurulacak ve kan ve gözyaşı Allah’ın izniyle dinecektir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL