Güncel Manşetler Politika

Akşener’den Abdullah Gül açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Giresun şehir meydanında vatandaşlara seslendi. Binlerce partilinin katıldığı açılışta gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Akşener, Abdullah Gül tartışmalarına da değindi. Akşener, “İYİ Parti ile oturup, İYİ..

Akşener’den Abdullah Gül açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Giresun şehir meydanında vatandaşlara seslendi.

Binlerce partilinin katıldığı açılışta gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Akşener, Abdullah Gül tartışmalarına da değindi.

Akşener, “İYİ Parti ile oturup, İYİ Parti ile kalkıyorlar. Yazarın biri bugün yazmış; Sayın Abdullah Gül ile haşır- neşirmişiz, kendisi aday olacakmış, ben de adaylığımı çekecekmişim. Benim sözüm söz. Çatı adaylar falan vardı. Yani ne çatı, ne baca, ne de pencere kardeşim ben adayım” açıklamasında bulundu.

ABDULLAH GÜL AÇIKLAMASI

Akşener, kendisi hakkında 2019’daki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Abdullah Gül’ün aday olması durumunda ‘kararını gözden geçireceği yönünde iddialara da yanıt verdi. Seçimde aday olacağını vurgulayan Akşener, bu konuda şöyle konuştu:

“İYİ Parti ile oturup, İYİ Parti ile kalkıyorlar. Yazarın biri bugün yazmış; Sayın Abdullah Gül ile haşır- neşirmişiz, kendisi aday olacakmış, ben de adaylığımı çekecekmişim. Benim sözüm söz. Çatı adaylar falan vardı. Yani ne çatı, ne baca, ne de pencere kardeşim ben adayım. Halep oradaysa Arşın da burada.  Hep birlikte göreceğiz. Niye korkuyorsunuz.”

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL