Genel Güncel Manşetler Politika Yaşam

Akşener’den Kongre Kararı!

İYİ Parti’nin Afyonkarahisar Çalıştayı Genel Başkan Meral Akşener’in konuşması ile tamamlandı. Akşener, olağanüstü kongreye gitme kararı aldığını açıkladı.   Alınan kararla ilgili olarak “seçim sonrası güven tazeleme” değerlendirmesinde bulunan İYİ Parti..

Akşener’den Kongre Kararı!
İYİ Parti’nin Afyonkarahisar Çalıştayı Genel Başkan Meral Akşener’in konuşması ile tamamlandı. Akşener, olağanüstü kongreye gitme kararı aldığını açıkladı.

 

Alınan kararla ilgili olarak “seçim sonrası güven tazeleme” değerlendirmesinde bulunan İYİ Parti Grup Başkanı Ahat Andican, Meral Akşener’in genel başkanlığa tekrar aday olacağını söyledi.

“KONGRE ÇAĞRISI YAPTI”

lutfu-turkkan

KORAY AYDIN: LİDERİMİZİN ARKASINDAYIZ

Konuyla ilgili bir açıklama da İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’dan geldi. En kısa zamanda kongre yapacaklarını belirten Aydın, “Meral Hanım dışında bildiğim bir başka aday yok. Kendisine yüzde 100’e yakın destek olacağını düşünüyorum. Liderimizin arkasındayız. Başka arzu eden olursa çıksın aday olsun. Bu konuda delege arasında müthiş bir mutabakat var. İYİ Parti yeniden küllerinden doğacak. Bu Türk demokrasisine de örnek olsun” dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL