Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Aksoy’dan “kurbanını paylaş kardeşinle yakınlaş” kampanyasına bağış | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Surmanset Yaşam

Aksoy’dan “kurbanını paylaş kardeşinle yakınlaş” kampanyasına bağış

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Diyanet İşleri Başkanlığının Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile başlattığı  “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına kurban bağışında bulundu. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamalarında; “Diyanet İşleri Başkanlığımız..

Aksoy’dan “kurbanını paylaş kardeşinle yakınlaş” kampanyasına bağış

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Diyanet İşleri Başkanlığının Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile başlattığı  “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına kurban bağışında bulundu.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamalarında; “Diyanet İşleri Başkanlığımız Diyanet Vakfı aracılığıyla bir kurban bağışı kampanyası başlattı. Bende Kocaeli Valisi olarak bu kurban bağışı kampanyasına katılım sağladım. Bu anlamda Diyanet İşleri Başkanlığımızı bu örnek davranışı için kutluyoruz. İhtiyacı olan insanlara kurban dağıtımı konusunda önemli bir çalışmayı gerçekleştirecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diyen  Vali herkesin Kurban Bayramını tebrik etti.

İl Müftü Vekili Burhan Bilgin, Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy’a, Allah kabul etsin dilekleriyle  teşekkür ederek,  kurban bağışı ile ilgili makbuzu takdim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL