Aksu Menderes’te

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Yenimahalle Menderes caddesi esnaflarını ziyaret edip sorunlarını dinledi ve  vatandaşlarla sohbet etti. Aksuya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. FARKLI DÜŞÜNMEK ENGEL DEĞİL 31..

Aksu Menderes’te

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Yenimahalle Menderes caddesi esnaflarını ziyaret edip sorunlarını dinledi ve  vatandaşlarla sohbet etti. Aksuya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

FARKLI DÜŞÜNMEK ENGEL DEĞİL

31 Mart yerel seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte Çayırova halkından büyük destek gören Aksu çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Meclis üyeleriyle birlikte dün Menderes Caddesi esnaflarını ziyaret edip vatandaşlarla sohbet eden Aksu, siyasi farklılıklar Çayırova için birlikte hareket etmemize engel değil. Çayırova’nın değişime ihtiyacı var. Biz kazandığımızda ilçemizin geleceğini hep birlikte kuracağız ve halkımızın bizzat kendisi kazanmış olacak’ dedi.

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Esnaf ziyaretinde bir vatandaş Aksu’nun yanına gelerek siyasilerin insanları birbirine düşürdüğünü, kardeşin bile kardeşe hain diyebildiği böyle bir zamanda hoşgörü ve nezaket siyasetini bırakmadığınız için teşekkür ederim dedi. Aksu, önemli olan bir birimizi sevmek biz asla partizanlık yapmayacağız. Hiç kimseyi farklı düşündüğü için ötekileştirmeyeceğiz. Farklılıklarımızı ve aykırı fikirlerimizi ilçemizin faydasında buluşturacağız. Çayırova’yı birlikte yöneteceğiz.

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Biz kazandığımızda güzel bir hizmet dönemi olacak. Çayırova halkını benimseyen, dinleyen, hizmetleri lobilerin faydasına göre değil halkın yararına göre yapacak, sorunları çözecek ve halkın dâhil olduğu bir yönetim kazanmış olacak dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL