Aksu’yla Dürüstlük Kazanacak

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Cumhuriyet Mahallesi esnaflarını ziyaret etti. Alışılmış siyasi kalıpları ortadan kaldıracağını ifade eden Aksu, Çayırova’da halkıyla bütünleşen ve arasına mesafe koymayan samimi, dürüst..

Aksu’yla Dürüstlük Kazanacak

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Cumhuriyet Mahallesi esnaflarını ziyaret etti.

Alışılmış siyasi kalıpları ortadan kaldıracağını ifade eden Aksu, Çayırova’da halkıyla bütünleşen ve arasına mesafe koymayan samimi, dürüst ve adil bir yönetim kuracağız. Çayırova halkı artık kendisine tepeden bakan ve kaynaklarını israf edenlere pirim vermeyecek’ dedi.

Esnaflar Dertli 

Cumhuriyet Mahallesinde esnafları ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, esnafların sıkıntılarını ve beklentilerini dinledi. Bölgede Belediye’ye ait dükkânlarda kiracı olarak faaliyet gösteren esnaflar Aksu’ya, Belediye yönetiminin yaptığı aşırı yüksek zamlardan dolayı geçinemediklerini belirttiler. Konuyla alakalı 2018 Yılında Saadet Partisi Çayırova Belediye Meclis Üyeleri tarafından meclise verilen önergeyi esnaflarla paylaşan Aksu, Çayırova’nın bütün esnafları için kolaylık ve olanak sağlamak bizim asli görevimizdir şeklinde konuştu.

Biz Uyarmıştık

 2018 Yılında Belediye Meclisine gelen gündem maddesinde, Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Belediyeye ait dükkânlara yüzde 110’a varan zamlar söz konusu olmuştu. Saadet Partisi meclis üyeleri bu konuda uyarıda bulunarak, ‘bölgenin ticaret hacminin bu rakamları kaldıramayacağını ve dolayısıyla esnafımızın sıkıntı yaşayacağını belirttik ve çözüm önerisinde bulunmuştuk. Belediyenin bu dükkânlardan elde ettiği gelir Belediye bütçesinin binde birine tekâmül ediyor. Bu kadar küçük bir gelir için vatandaşı sıkıntıya sokmak yerine bu sene zam yapılmasın ve gelecek sene bütçe ve gelir gider tablosuna göre yeniden bir değerlendirme yapılsın dedik. Fakat mevcut iktidar partisi yöneticileri bu teklifimize RET YANITI VERDİLER.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL