Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Albatros adımları geceye ışık oldu | Kocaelide Bugün

Albatros adımları geceye ışık oldu

Aldosk Gebze yürüyüşlerine bir yenisini ekledi ve gece yürüyüşüne adım attı. Kafa fenerleri ya da el fenerlerini alan yürüyüşseverler Şile’yi (Korucu köy’den  Saklıgöl’e doğru) karanlıkta arşınladı. Doğanın havasının yanına eylülün..

Albatros adımları geceye ışık oldu

Aldosk Gebze yürüyüşlerine bir yenisini ekledi ve gece yürüyüşüne adım attı.

Kafa fenerleri ya da el fenerlerini alan yürüyüşseverler Şile’yi (Korucu köy’den  Saklıgöl’e doğru) karanlıkta arşınladı. Doğanın havasının yanına eylülün meltemini de alarak yürüyüş yapan Albatros keyifli bir günü daha anılarına ekledi.

Genç, yenilikçi ekip kanatlarını gece çırptı. “Doğayı koruyup, kollamanın yanı sıra her gün en az 10 bin adım atmanın sağlık açısından da öneminin ve bilincinin bilindiği üzere bunu müzikle, sohbetle, kahkahayla neşeli bir hale getirmek de Albatros’un en önemli hedeflerinden biridir.” Diye belirten ekibi sosyal medya hesaplarından da takip ederek tüm etkinliklerinden haberdar olabilirsiniz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL