Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
ALDOSK yeni yönetimini basına tanıttı | Kocaelide Bugün

ALDOSK yeni yönetimini basına tanıttı

ALDOSK Yeni Yönetimini Tanıttı Bölgemizde kısa bir süre önce kurulan ve kuruluşundan beri yaptığı gezi ve etkinlikler ile adından oldukça söz ettiren Albatros Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü (ALDOSK) geçtiğimiz..

ALDOSK yeni yönetimini basına tanıttı

ALDOSK Yeni Yönetimini Tanıttı

Bölgemizde kısa bir süre önce kurulan ve kuruluşundan beri yaptığı gezi ve etkinlikler ile adından oldukça söz ettiren Albatros Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü (ALDOSK) geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu ilk genel kurulundan sonra yeni yönetimini basına tanıttı.

Ali Kemal Kol başkanlığında kurulan ve geçici yönetim sürecini tamamlayan Albatros, 20 isimden oluşan yeni yönetimi ile basın karşısına çıktı.

ALDOSK hakkında açıklamalarda bulunan Ali Kemal Kol ‘’ Henüz 4 aylık bir kulüp olmamıza rağmen pandemi kısıtlamalarını da göz önünde bulundurarak oldukça keyifli etkinlikler yaptık. Amacımız doğayı ve doğa sporlarını seven bir kitle yaratıp bölgemize faydalı olabilecek bir kulüp oluşturmak. Sadece gezgin kimliği ile tanınan bir kulüpten ziyade sosyal sorumluluklarının bilincinde olan amaçlara hizmet edeceğiz. Bu doğrultuda yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte başta sayın kaymakamımız, belediye başkanımız, emniyet müdürümüz, jandarma komutanımız, sağlık müdürümüz, milli eğitim müdürümüz, spor müdürümüz ve kurum müdürlerimizi ziyaret ederek kulübümüz ve işleyiş ile ilgili bilgiler veriyoruz. Şuanda kulübümüzün tanıtım aşamasında ve ziyaret süreçlerindeyiz, bu süreçlerimizi de tamamladıktan sonra belirlemiş olduğumuz ve belirleyeceğimiz etkinliklerimiz ile güzel faaliyetler düzenleyeceğiz’’ dedi.

Kulüp başkan yardımcılığına Murat Bozdemir, basın sözcülüğüne Ayfer Akay, sekreterliğine Tuğba Güler, avukatlığına İrem Kol ve divan başkanlığına Ender Yılmaz getirildi.

Albatros Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü Yönetiminde bulunan isimler; Ali Kemal Kol, Ayfer Akay, Murat Bozdemir, Tuğba Güler, Burcu Keskin, Ender Yılmaz, A.Kadir Abanoz, Volkan Kol, Canpolat Demirhan, Gülhan Özçoban, Feyza Akgül, Behçet Canyiğit, Uğur Subaşı, Deniz Akar, İrem Kol, Halil Beşer, Elçin Gülşah Atlı, Oğuzhan Kesin, Ferhat Kayaaltı, Seyhan Yıldırım

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL