Çayırova Eğitim Genel Güncel Manşetler

Alkışlar Minik Öğrenciler İçin

Çayırova Belediyesi bünyesinde hizmet veren Anne-Çocuk Kulüplerinin minik öğrencileri başarılı bir eğitim yılını daha geride bırakarak mezuniyet sevinci yaşadılar. Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleşen mezuniyet programında anne ve babalar için..

Alkışlar Minik Öğrenciler İçin

Çayırova Belediyesi bünyesinde hizmet veren Anne-Çocuk Kulüplerinin minik öğrencileri başarılı bir eğitim yılını daha geride bırakarak mezuniyet sevinci yaşadılar.

Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleşen mezuniyet programında anne ve babalar için çeşitli gösteriler hazırlayan minik öğrenciler yaptıkları sahne şovlarıyla kimi zaman duygulu anlar yaşatırken kimi zamanda salonu kahkahaya boğdular. 5 yaş grubundaki 700 öğrencinin mezuniyet sevinci yaşadığı programda minik öğrenciler bir yıllık eğitim maratonunda hem öğrendiklerini hem de yeteneklerini sergilediler.

Alkışlar Minik Öğrenciler İçin

İzleyenlerin keyifli anlar yaşadığı mezuniyet programı palyaço gösterisi ile başladı. Öğrencilerin sunduğu gösteriler ile eğlenen anne ve babalar Erik Dalı gösteri grubunun hazırlamış olduğu oyuna eşlik etmeyi ihmal etmediler. Yine Anne-Çocuk Kulübü öğrencilerinin hazırlamış olduğu Çocuk Korosu gösterisinde en güzel şarkılar Anneler için söylendi. Minik öğrencilerin hazırlamış olduğu İlahi Rondu ile devam eden program öğrencilerin kep atmalarıyla son buldu.

Başkan Demirci: “Öğrencilerimizin Başarısı Bizleri Daha Çok Gururlandırıyor”

Mezuniyet programına katılarak minik öğrencileri yalnız bırakmayan, onların sevincini paylaşan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerini vererek hepsini tebrik etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Demirci, Yedi merkezde olan Anne-Çocuk Kulüplerinde 1500 çocuğuna ücretsiz okul öncesi eğitimler verilirken annelerine rehberlik, Kuran-ı Kerim, iğne oyası, İngilizce, dikiş ve plates branşlarında kurs hizmeti verildiğini aktardı. Demirci “Bu gün burada mezun olan çocuklarımız başarılı geçen bir yıllık eğitimleri süresini tamamlayarak aramızdan ayrılıyor.  Anne-Çocuk Kulüplerinden mezun olarak ilköğretime geçen çocuklarımız okullarında ve sınıflarında kendilerini belli ederek eğitim hayatına bir puan önde başlamış oluyorlar. Onların başarılarıyla bizlerde gurur duyarak yaptığımız bu hizmetlerin ne denli yerinde olduğunu bir kez daha görüyoruz. Belediye olarak çocuklarımızı ve gençlerimize her alanda destek olmaya devam edeceğiz. Çocuk Kulüplerinden mezun olan çocuklarımızla Yaz Okullarımız, Bilgievleri ve Gençlik Merkezimiz vasıtasıyla tekrar birlikte oluyoruz.” dedi.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL