Anadolu kız İmam Hatip Lisesinde bayrak törenine katıldılar

Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz bayrak törenine katıldı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze Anadolu kız İmam Hatip Lisesinin bayrak törenine katıldı. Bayrak töreninde Gebze..

Anadolu kız İmam Hatip Lisesinde bayrak törenine katıldılar

Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz bayrak törenine katıldı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze Anadolu kız İmam Hatip Lisesinin bayrak törenine katıldı. Bayrak töreninde Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Mevlana Mahallesi Muhtarı Hüseyin Öztürk hazır bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan yaptığı selamlama konuşmasında öğrenciler eğitim hayatlarında başarılar diledi.

ÇOK ÇALIŞIN ÇOK OKUYUN

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Siz gençler bizlerin yarınlarısınız. Burası bir Kız İmam Hatip Lisesi olmasından sebebiyle sizler bir anlamda geleceğin anneleri yani toplumu inşa eden kişiler olacaksınız. Kendinizi bu nedenle çok iyi geliştirin. Çok çalışın ve çok okuyun. Emin olun ki Allah çalışana karşılığını verir” ifadelerini kullandı.

SİZLERE GÜVENİYORUZ

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de yaptığı konuşmasında, “Bu günün gençleri yarının gelecekleri sizlersiniz. Sizlere ülke olarak çok güveniyoruz. Kendinize ailenize ve topluma yararlı bireyler olacağınızdan şüphemiz yok. Bunun içinde çok çalışıp ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine ulaştıracağız.” dedi.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİLER

Bayrak töreninin ardından Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz öğrencileri sınıflana uğurladı. Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz öğretmenlere zor bir görev yaptıklarını ve gelecek nesillerin kendilerine emanet olduklarını ifade etti. Daha sonra sınıfları da ziyaret eden kaymakam güler ve Başkan Büyükgöz öğrencilerle sohbet etti derslerinde başarılar diledi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL