Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Anlamlı İftar | Kocaelide Bugün

Anlamlı İftar

Vali Hüseyin Aksoy’un ev sahipliğinde  Şehit yakınları ile Gazi ve Gazi ailelerine iftar yemeği düzenlendi. Antikkapı Restaurant’ta gerçekleşen iftar programına Başbakan Yardımcısı  Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra..

Anlamlı İftar
Vali Hüseyin Aksoy’un ev sahipliğinde  Şehit yakınları ile Gazi ve Gazi ailelerine iftar yemeği düzenlendi.
Antikkapı Restaurant’ta gerçekleşen iftar programına Başbakan Yardımcısı  Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, K.K. EDOK Muharebe  Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Kocaeli  Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İlçe Belediye Başkanları, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Siyasi Parti İl Başkanları, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, şehit yakınları, gaziler ile gazi yakınları katıldılar.
Vali Hüseyin Aksoy konuşmasında “  Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimize çok şeref borçluyuz. Bugün bu bayrak altında özgürce dolaşabiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onların sorunları bizim sorunumuzdur ve onları çözmek için de her zaman bütün kurumlarımızla iş birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, yakınlarına ve gazilerimize sağlıklı uzun ömür diliyorum.”dedi.
Başbakan Yardımcısı  Fikri Işık ise; “ Şehitlerimiz bizim için kutup yıldızıdır. Kutup yıldızları okyanusta, denizde sefer halindeyken özellikle yönünü kaybetmemesi için en önemli işaretlerdir.  Bizlerde şehitlerimizin sayesinde istikametimizi hiçbir zaman kaybetmiyoruz ve inşallah bundan sonra da kaybetmeyeceğiz.  Gazilerimiz bizim gözbebeğimiz, baş tacımızdır. Onların kanı sayesinde, şehitlerimizin canı sayesinde bu topraklarda hür ve bağımsız olarak özgür olarak yaşıyoruz . Bundan dolayı da her bir Şehit ailemize ve gazilerimize  şükran borçluyuz. Sizlere katılımlarınızdan dolayı özellikle çok çok teşekkür ediyoruz.  ” dedi.
Konuşmaların ardından Fuar Camii İmamı Hayati Örük’ün Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile İftar yemeğine geçildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL