Anne Çocuk Kulüplerinde Eğitim Başladı

Eğitimin en büyük destekçisi ve eğlenceli eğitimin merkezi olarak görülen Anne Çocuk Kulüpleri yeni döneme kapılarını açtı. Eğitimin başlangıç noktası olarak bilinen okul öncesi eğitimde farklılık oluşturan anne çocuk kulüpleri..

Anne Çocuk Kulüplerinde Eğitim Başladı

Eğitimin en büyük destekçisi ve eğlenceli eğitimin merkezi olarak görülen Anne Çocuk Kulüpleri yeni döneme kapılarını açtı. Eğitimin başlangıç noktası olarak bilinen okul öncesi eğitimde farklılık oluşturan anne çocuk kulüpleri 2018-2019 eğitim öğretim döneminde 4.000 anne ve çocukla yoluna devam edecek.

İlk Dersin Konusu Anne ve Çocuk

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin katılımıyla Anne Çocuk Kulüplerinde ilk ders işlendi. Başkan Demirci’nin öğrencilere eşlik ettiği derslerin ilk konusu ise Anne ve Çocuk oldu. Her yıl binlerce öğrenci ve velilere hizmet veren merkezlerde okul öncesi eğitim başta olmak üzere anne çocuk ilişkisi, çocuk gelişimi, yetenek ve beceri gelişimleri gibi birçok branşta alanında uzman eğitimenlerle buluşturulan çocuklar yeni dönemde de daha kaliteli ve daha modern bir eğitime merhaba dedi.

Başkan Demirci, Çocuklarla Birlikte Eğitime Katıldı

4-6 yaş arası çocuklara okul öncesi eğitim sunan Anne Çocuk Kulüpleri ile bölgede örnek teşkil ettiklerini belirten Belediye Başkanı Şevki Demirci, yeni eğitim öğretim döneminin tüm öğrenciler için başarılı bir dönem olmasını diledi. Merkez ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ndeki Anne Çocuk Kulüplerine ziyaretinde çocuklarla ilk derse katılan Demirci, eğitim ve etkinliklerine eşlik etti. Çocuklarla sıcak bir görüntü oluşturan ve onların ilk okul heyecanına ortak olan Demirci, tüm öğrencilere çikolata ikram etti.

“Annelerimizde Eğitim ve Kurslarımızdan Faydalanabiliyor”

Anne Çocuk Kulüpleri ziyaretinde velilerlede bir araya gelen Demirci, “Her yıl olduğu gibi bu yılda siz değerli annelerimiz ve kıymetli çocuklarımızla yeni döneme merhaba dedik. Burada çocuklarımızın okul öncesi gelişimlerini sağladığımız gibi annelerimize de çeşitli eğitim ve kurslar veriyoruz. Çocuklarımızın okul öncesi eğitiminde yeteneklerini keşfederek, sosyalleşmelerini ve ilkokula başladıklarında hiç bir zorluk çekmemelerini sağlıyoruz. Annelerimize yönelik olarakta anne çocuk gelişimi eğitimleri, kişisel gelişim, el sanatları kursları, müzikal ve sportif alanlarda kurs imkanları sunuyoruz. Semt Konaklarımız ve Kültür Merkezlerimiz bünyesinde hizmet verdiğimiz Anne Çocuk Kulüplerimizde bu yıl 4.000 anne ve çocuğumuzla yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

2 Yeni Kültür Merkezinde de Anne Çocuk Kulüpleri Eğitime Başladı

Kocaeli’nin en büyük ve modern Kültür Merkezlerini inşa ederek eğitime, spora, sanata, kültüre ve daha birçok alana hizmet etmeyi hedeflediklerinin altını çizen Belediye Başkanı Şevki Demirci, Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezleri’nde de Anne Çocuk Kulüplerinin eğitim vermeye başladığını söyledi. 2 dev proje içerisinde yer alan ve Kocaeli’nin en büyük Anne Çocuk Kulüpleri olmaya aday eğitim yuvalarında Semt Konakları’nda olduğu gibi hizmetlerin devam edeceğini belirten Demirci, “Yaptığımız her bir projede eğitime de önem vermekteyiz. Semt Konaklarımızı tamamladık. 2 yeni Kültür Merkezimizi inşa ettik. Yine eğitimle alakalı olarak Trafik Eğitim Parkımızda hızla ilerliyor. Çayırova’mızın eğitimine destek olarak yeni okullar, yeni eğitim yuvaları inşa ediyoruz. Eğitimin her alanına nokta dokunuşlar yaparak, bilinçli bireyler yetiştirmeyi arzuluyoruz. Çatısı altında bulunduğumuz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’mizde bu hedefimizde bizlere çok büyük katkı sağlayacak bir kültür kompleksidir. Anne Çocuk Kulübümüz, Bilgievimiz, Gençlik Merkezimiz, halk kütüphanemiz, spor salonlarımız, sanat atölyelerimiz gibi birçok alanda hizmeti buradan sağlayabileceğiz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL