Anne-Çocuk Kulüplerinde Karne Heyecanı

Çayırova Belediyesi bünyesinde her Mahallede hizmet veren Anne-Çocuk Kulüpleri başarılı bir eğitim yılını daha geride bırakıyor. Anne-Çocuk Kulüplerinden 5 yaş grubundaki 400 öğrenci ilk tez tanıştıkları eğitim hayatı ile ilk..

Anne-Çocuk Kulüplerinde Karne Heyecanı

Çayırova Belediyesi bünyesinde her Mahallede hizmet veren Anne-Çocuk Kulüpleri başarılı bir eğitim yılını daha geride bırakıyor. Anne-Çocuk Kulüplerinden 5 yaş grubundaki 400 öğrenci ilk tez tanıştıkları eğitim hayatı ile ilk öğretmenlerinden karnelerini alarak bir üst sınıfa geçmenin heyecanını yaşadılar.

Bu önemli günlerinde öğrencileri yalnız bırakmayan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, minik öğrencilerin heyecanlarını yenmeleri için onlarla bir süre sohbet etti. Tüm öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Demirci, öğrencilere karnelerini vererek hepsini tebrik etti.

Okul Öncesinden Üniversiteye Kadar Çocuklarımızın Yanındayız

Velilerle de ayrı ayrı ilgilenen, Özgürlük, Atatürk ve Yenimahalle de düzenlenen karne dağıtım töreninde öğrencilerle güzel vakit geçiren başkan Demirci, Çayırova Belediyesi eğitim birimlerinin ilk adımının Anne Çocuk Kulüplerinden oluştuğunu vurguladı. Okul öncesinden üniversiteye kadar uzman eğitim birimleriyle her yaştan binlerce öğrenciye ve aileye hizmet verdiklerini de vurguladı. Anne Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezleri ile temel eğitim derslerinin yanı sıra onların sosyal, kültürel ve sportif Gelişimlerine Katkı Sağlamayı Hedeflediklerini Belirtti.

Eğitim Kurumlarımız Her Yıl Gelişerek Büyüyor

Çayırova Belediyesi bünyesinde yaklaşık 10 bin öğrenciye hizmet veren eğitim kurumlarını her yıl hem fiziki olarak hem de profesyonel öğretmen kadrolarıyla geliştirdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Demirci: “Mevcut eğitimlerimizi geliştirerek çocuklarımız ve annelerimize sağlıklı ve kaliteli ortam sunmaya devam ediyoruz. Anne Çocuk Kulüplerimizde karnelerini alan öğrencilerimizin yanı sıra eğitim camiamızda karnelerini alacak olan tüm öğrencilerimize güzel bir yaz tatili diliyorum. Ailelere, çocuklarının kendilerinin birer aynası olduklarını unutmamalarını ve karne sonuçlarını bu bakış açısıyla değerlendirmelerini önemle rica ediyorum. Bir eksiklik varsa sadece çocuğu değil kendimizi de değerlendirmeye alırsak doğru sonuçlar elde edebiliriz diye düşünüyorum. Çocuklarımızın yaz tatillerini en güzel şekilde geçirmeleri için Yaz Okullarımızı çok farklı bir programla hizmetinize sunacağız.  Kuran-ı Kerim’den yüzmeye, bilimden sanata, spordan gezilere, her şeyin var olduğu Yaz Okullarımızdan tüm öğrencilerimiz faydalanabilecek.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL