Anneler öğrenecek, çocuklar eğlenecek

Darıca Belediyesi, Çocuk Kulüpleri Projesi Hayata Geçiyor Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Bilgi Evlerinde eğitim gören kadın kursiyerlerin talebi sonrası çocuklarını gönül rahatlığıyla bırakabilecekleri çocuk kulüpleri oluşturuldu. Bilgi Evlerinde..

Anneler öğrenecek, çocuklar eğlenecek

Darıca Belediyesi, Çocuk Kulüpleri Projesi Hayata Geçiyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Bilgi Evlerinde eğitim gören kadın kursiyerlerin talebi sonrası çocuklarını gönül rahatlığıyla bırakabilecekleri çocuk kulüpleri oluşturuldu. Bilgi Evlerinde kurs gören kadın kursiyerler, kendilerini geliştirirken çocukları da uzman eğitmenlerin eşliğinde eğlenerek öğrenebilecekler.

ANNE VE ÇOCUKLAR BİRLİKTE ÖĞRENECEK

Göreve geldiği günden itibaren Darıcalıların hayatını kolaylaştıracak projelere önem veren ve vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, söz verdiği bir projeyi daha hayata geçiriyor. Bilgi evlerinde oluşturulan Çocuk Kulüpleri önemli bir ihtiyaca cevap verecek. İlk etapta Osmangazi Bilgi Evi, Nenehatun Bilgi Evi ve Sırasöğütler Bilgi Evi’nde oluşturulan Çocuk Kulüpleri, diğer mahallelerde de hayata geçirilecek. Bilgi Evlerinde eğitim gören kadın kursiyerlerin çocuklarını gönül rahatlığıyla teslim edeceği Çocuk Kulüplerinde alanında uzman eğitmenler görev yapacak.

ÇOCUKLAR KENDİLERİNİ GELİŞTİRECEK

Okul öncesi çağındaki çocukların kayıt yaptırabileceği Çocuk Kulüplerinde çocuklara yönelik Matematik, zeka oyunları, resim, müzik gibi branşların yanı sıra sosyal aktivitelerin de yer alacağı bir eğitim verilecek. Şık ve modern tasarımıyla dikkat çeken Çocuk Kulüpleri, modern fiziki mekanları, donanımlı sınıflarıyla ve alanında uzman eğitmenlerle Darıcalıların hizmetinde olacak. Kayıtların tamamen ücretsiz olacağı Çocuk Kulüplerinde çocuklar kendilerini en iyi şekilde geliştirme imkanına sahip olacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL