“Annelerimiz, hepimizin kahramanıdır”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,Anneler Günü’ nü Bir Açıklama Yaparak Kutladı.   “Karşılıksız sevgi, saygı, merhamet ve sabrın temsilcisi; tükenmez şefkatin kaynağı, sağlıklı ve huzurlu bir toplumun..

“Annelerimiz, hepimizin kahramanıdır”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,Anneler Günü’ nü Bir Açıklama Yaparak Kutladı.

 

“Karşılıksız sevgi, saygı, merhamet ve sabrın temsilcisi; tükenmez şefkatin kaynağı, sağlıklı ve huzurlu bir toplumun yetişmesinde büyük bir rol üstlenen tüm fedakar annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Anne; yalnızca insanı dünyaya getiren değil, aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren ilk öğretmenidir. Dünyayı yaşanılabilir hale getiren annelerimiz için bugün; onların vazgeçilmez varlığımız olduklarını göstermek için bir fırsattır. Sevgilerin en derini ile sağlıklı bir toplumun oluşması için karşılıksız emek harcayan annelerimiz, hepimizin kahramanıdır.

Tarih boyunca tüm cephelerde evlatlarına destek veren, onlarla aynı mücadeleyi veren başta şehit annelerimiz olmak üzere bütün annelerimize saygılarımı sunar; kaybettiğimiz tüm annelerimizi rahmetle anar, evlatlarına sabır dilerim. Bizleri bu günlere taşıyan annelerimizin aktif iş hayatında olanlarına da bu zorlu görevlerinde başarılar dilerim.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL