Eğitim Gebze Genel Güncel Manşetler Yaşam

Antikkapı’nın usta şefleri öğrencilerle buluştu

Şehrin Mutfağı Antikkapı’nın usta şefleri, Gebze-Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri ile söyleşi gerçekleştirdi. Ardından okulun mutfağında atölye çalışması gerçekleştirildi.  Düzenlenen söyleşide Türkiye’de yeme içme sektörünün..

Antikkapı’nın usta şefleri öğrencilerle buluştu

Şehrin Mutfağı Antikkapı’nın usta şefleri, Gebze-Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri ile söyleşi gerçekleştirdi. Ardından okulun mutfağında atölye çalışması gerçekleştirildi.  Düzenlenen söyleşide Türkiye’de yeme içme sektörünün gelişimi ve sektörün ihtiyaç duyduğu kalifiye işgücü konularına değinildi.

İLGİYLE TAKİP ETTİLER

Tecrübelerin paylaşıldığı söyleşide usta şefler Recep Arslan, Murat Sarıkaya, Yönetim Sistemleri Şefi Elif Altıntaş ve genç şef Merve Nur Cansoy söyleşiye katılım sağladı. Öğrenciler, anlatılanları ilgiyle takip etti. Okulun Yiyecek-İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencilerine yemekler hakkında bilgi verildi.

“KENDİNİZİ DEVAMLI GELİŞTİRİN”

Usta şefler, “İnsanları ve ülkeleri tanımanın en önemli yolu o ülkelerin yemek kültürleridir. Kendi ülkenizin yemek kültürünün yanı sıra farklı ülkelerin yemek kültürlerini de öğrenmeye gayret edin. Kendinizi devamlı geliştirin ve yenilikçi olun. Tekrar tekrar denemekten yılmayın” diyerek öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL