Arabacı ve yönetimi Büyükgöz ile bir araya geldi

Büyükgöz, Gelecek Gebze’yi Davet Etti Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı ve yönetimini makamına davet etti. Daveti kabul ederek Gebze Belediye Başkanlığına giden Gelecek..

Arabacı ve yönetimi Büyükgöz ile bir araya geldi

Büyükgöz, Gelecek Gebze’yi Davet Etti

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı ve yönetimini makamına davet etti.

Daveti kabul ederek Gebze Belediye Başkanlığına giden Gelecek Partisi Gebze İlçe Yönetimi ve İlçe Başkanı Hasan Arabacı’nın eşlik ettiği ziyaret oldukça samimi bir havada geçti. Arabacı, partisinin Türkiye, Kocaeli ve Gebze’de yapmayı planladığı projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Zinnur Büyükgöz ise Gebze’de göreve geldikleri günden bu yana gerçekleştirdikleri hizmetleri anlattı.

 “Teşekkür Ediyorum”

Nazik davetlerinden dolayı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür eden Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı, “Öncelikle Gebze’ye yaptığı yapacağı hizmetler için teşekkür ediyorum. Gebze’mizin Gebze Halkımızın hizmete ve Pandemi döneminde desteğe çok ihtiyacı var.’’ Dedi.

Zinnur Büyükgöz, ‘’Evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a da bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, saldırıyı kınıyorum” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL