Aras, görevlendirme yazısını bizzat teslim etti

Bayazıt ,Gölcük ilçe başkanı oldu.. Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanlığı, kentimizin en önemli ilçelerinden biri olan Gölcük’ e  önemli bir ismi ilçe başkanı olarak atadı.Genel başkan danışmanı ve Kocaeli..

Aras, görevlendirme yazısını bizzat teslim etti

Bayazıt ,Gölcük ilçe başkanı oldu..

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanlığı, kentimizin en önemli ilçelerinden biri olan Gölcük’ e  önemli bir ismi ilçe başkanı olarak atadı.Genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı olan Mehmet Aras, yeni ilçe başkanına görevlendirme yazısını bizzat teslim etti.

Yeni ilçe başkanını parti resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Bu paylaşımlar rekor sayıda etkileşim aldı.Görevlendirme töreninde Gölcük ilçe yönetimine yeni katılan isimlerde hazır bulundular.

Yeniden refah partisinin, Gölcük’ e ilçe başkanı yaptığı flaş kişi Mustafa Bayazıt. Mustafa Bayazıt 1972 yılında, Yuvacık da dünyaya geldi. 25 yıldır Gölcük’ de yaşıyor.

İşçi oğlu, köy çocuğu.

Mustafa Bayazıt evli ve iki çocuk babası, işçi bir ailenin evladı olarak doğup, yetişen Bayazıt kendisini köy çocuğu olarak tanımlıyor.Milli görüş geleneğine, Nevzat Laleli’ nin milli gençlik vakfı başkanı olduğu dönemde katılan Bayazıt eski bir MGV’ li.

Erbakan’ ın gençlik kolu başkanı..

Refah partisi döneminde, partinin sandık müşahitliğini yaparak göreve başladı. Sonrasında refah partisinin mahalle gençlik kolları başkanlığını yaptı. 54. Refahyol hükümeti döneminde, Necmettin Erbakan Başbakanken Gölcük ilçe gençlik kolları başkanlığı görevini yürüttü.

Gençlik yıllarından bu yana devam eden siyasi yaşamına, bugün ülkenin yönetiminde söz sahibi olan önemli isimlerle kurduğu dostlukları sığdırdı.

Yeniden refah partisini kurulmasıyla birlikte, bu partinin en ön saflarında görev alan Mustafa Bayazıt, il başkanı Mehmet Aras’ ın tanıtmadan sorumlu yardımcısı olarak görev yaptı. Yaptığı bu görevde de bir ok başarıya imza atan Bayazıt, partinin genel başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından ödüle layık görüldü.

Özel bir şirkette 12 yıl üst düzey yöneticilik yapan Bayazıt, 2001 yılında ticaret hayatına atıldı. 10 yıldır, Atatürk bulvarında E-5 karayolu üzerinde Köfteci Beyazıt ismindeki işletmeyi çalıştıran Bayazıt, şu sıralar Gölcük şehir merkezinde yeni hizmete açtığı paçça ismindeki işletmenin başında bulunuyor.

Gölcük’ de yeniden refah iktidar olacak..

Atandığı yeni görev sonrası basına ilk demecini veren Mustafa Bayazıt özetle şunları kaydetti.

Gölcük 162 bin nüfusu ve 102 bin seçmeni ile çok büyük önem arz eden bir ilçe.Gölcük’ te en sağlam ideolojik karşılık milli görüşte var.

Milli görüş kor ateşinin üzerindeki kül Gölcük te tam 20 yıldır üflenmeyi bekliyor. Ekibimle birlikte inanarak yola çıktık. Gölcük te çalınmadık kapı, girilmedik ev bırakmayacağız. Gölcük te yapılacak olan ilk seçimin galibi yeniden refah partisi olacak.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL