Gebze Genel Politika Surmanset Yaşam

Av.Ufuk Ekinci Aday Adayı Oldu.

Av.Ufuk Ekinci  Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı oldu. Ekinci yaptığı yazılı açıklamada ” Onbir yıldan bu yana kesintisiz olarak Ak Parti Gebze ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyeliği, başkan yardımcılıkları,..

Av.Ufuk Ekinci Aday Adayı Oldu.
Av.Ufuk Ekinci  Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı oldu.
Ekinci yaptığı yazılı açıklamada ” Onbir yıldan bu yana kesintisiz olarak Ak Parti Gebze ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyeliği, başkan yardımcılıkları, Gebze ve Kocaeli Büyükşehir meclis üyeliği ve diğer birçok görevlerde aktif olarak bulundum. Yapmış olduğu istişareler sonucunda 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli milletvekili adaylığı için müracaat etmeye karar vermiş bulunmaktayım. Kararımızın partimiz, Kocaeli’miz, ülkemiz, milletimiz ve şahsım için hayırlara vesile olmasını temenni eder, gayret ve desteklerinizi istirham ederim. Gayret bizden, Tevfik Allah’tan. Haydi Bismillah!”dedi.
Av Ekinci’nin özgeçmişi:
1974 Ardahan-Posof doğumluyum. 1976 senesinden bu yana Gebze merkezde ikamet etmekteyim. İlk, orta ve lise tahsilimi Gebze’de tamamladım. Gebze Chrysler İlkokulu, Gebze İmam Hatip lisesi, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Evliyim, üç çocuğum vardır. Gebze’de kurulu bulunan Ortaklar Hukuk Bürosu isimli hukuk büromda 1998 senesinden bu yana serbest avukatlık yapmakta, ağırlıklı olarak iş Hukuku ve ticaret hukuku alanlarında çalışmakta, şirketlere hukuki müşavirlik ve danışmanlık hizmeti vermekteyim. Aynı zamanda marka vekili ve arabulucuyum.  Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında ve bir amatör spor kulübünde kurucu üye, üye ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptım. 2010-2012 yılları arasında Kocaeli Barosu Gebze İlçe Temsilcisi olarak seçildim. Gebze Kaymakamlığı İnsan Hakları Kurulu üyesi bulunmaktayım. Gebze’de kurulu bulunan Kars Ardahan Iğdır Sanayici Ve İş Adamları Derneği (KAISİAD) kuruculuğu ve başkanlığı görevini yürüttüm. Çeşitli dergi ve gazetelerde yayımlanmış makalelerim bulunmaktadır. 2008 ve 2012 kongre dönemlerinde Ak Parti Gebze İlçe Yönetim Kurulunda Ar-Ge birim başkanlığı, Siyasi Ve Hukuki İşler birim başkanlığı, Seçim İşleri Birim Başkanlığı görevleri ile 2010 Bahar Dönemi Siyaset Akademisinin Kocaeli İl Koordinatörlüğü görevlerinde bulundum. Hemen tüm Ak Parti Gebze ilçe S.K.M. yönetimlerinde bulundum. Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının yaptığı pek çok eğitim çalışmasında eğitmen olarak görev aldım.  30 Mart 2014 mahalli idareler seçiminde Ak Parti ikinci sıra meclis üyesi adayı olarak Gebze Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olarak görev yaptım. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hukuk komisyonu başkan vekilliği, Gebze Belediyesi Hukuk Komisyonu başkanlığı, Gebze Belediye encümeni görevlerini yürüttüm. Marmara Belediyeler birliği meclis üyeliği görevinde bulundum. Hak yolda hizmete talibim. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL