Ay Işığında Sinema Keyfi Başladı

Gebze’de Ay Işığında Sinema Keyfi Başladı   Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyüköz’ün ev sahipliğindeki Eskihisar Kalesi Ay Işığında Sinema Akşamları; ‘Cep Herkülü Naim’ isimli sinema filminin gösterimiyle başladı.    ..

Ay Işığında Sinema Keyfi Başladı

Gebze’de Ay Işığında Sinema Keyfi Başladı

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyüköz’ün ev sahipliğindeki Eskihisar Kalesi Ay Işığında Sinema Akşamları; ‘Cep Herkülü Naim’ isimli sinema filminin gösterimiyle başladı.

 

 

Gebze Belediyesi’nin Eskihisar Kalesi’ndeki Ay Işığında Sinema Akşamları, Cep Herkülü Naim isimli sinema filminin gösterimiyle başladı. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek belirli sayıdaki konukların tarihi kalede ağırlandığı sinema akşamlarının ilk film gösterimine, ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de katıldı. Film gösterimi öncesi konuklara hitaben kısa bir selamlama konuşması yapan ev sahibi Başkan Büyükgöz, “Ay Işığında Sinema Akşamları buluşmamıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Gebze’mizin incisi, denize açılan kapısı Eskihisar ile özdeşleşen bu tarihi mekanda, bir geleneği yeniden başlatmak üzere sizlerle bir aradayız. Eskihisar ile ve bu tarihi mekânla adeta özdeşleşen Ay Işığında Sinema Akşamları’nı, sizlerden gelen talep doğrultusunda yeniden başlatma kararı aldık.

ÇOCUK FİLMLERİ DE VAR

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Kovid 19 Virüs salgınıyla mücadelede zor günleri geride bıraktık. Evlerimizde hepimiz çok sıkıldık ve çok bunaldık. Sağlıkta yaptığı devrim niteliğindeki yatırımlar ve sağlık ordumuzun üstün gayretleri sayesinde bu kötü günleri geride bıraktık. Bu zor günlerin ardından, siz değerli Gebzeli hemşerilerimizin bu eşsiz manzara karşı aileleriyle birlikte sinema keyfi yaşaması için etkinliğimizi bugün başlatıyoruz. Çocuk filmlerinin de yer alacağı vizyon filmlerini; açık havada eşsiz manzaraya karşı keyifle izleyeceğinizi umuyorum. Bu tarihi mekan sinema akşamlarının yanı sıra bir çok farklı kültür sanat etkinliğine daha ev sahipliği yapacak.

DOLU PROGRAM

Ay Işığında Sinema Akşamlarına tekrar hoş geldiniz diyor keyifli seyirler diliyorum. Allah’a emanet olun sağlıcakla kalın” ifadelerini kullandı. Aileleriyle birlikte tarihi Kale’ye gelen sinema sever Gebzeliler açık havada film izledi. Sinema akşamları 18 Temmuz Cumartesi 7. Koğuştaki Mucize, 19 Temmuz Pazar Rafadan Tayfa, 20 Temmuz Pazartesi Dangal, 21 Temmuz Salı Bizi Hatırla, 22 Temmuz Çarşamba Bizim İçin Şampiyon, 23 Temmuz Perşembe Korsanlar Diyarı, 24 Temmuz Cuma Annem, 25 Temmuz Cumartesi 7. Koğuştaki Mucize, 26 Temmuz Pazar Cep Herkülü Naim filmlerinin gösterimiyle sona erecek. Filmlerin başlama saati ise 21:00.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL