Genel Güncel Manşetler Politika Surmanset

Aygün, çalışmalarda yer almaya devam ediyor

Ak Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın haftalık olağan icra kurulu toplantısına iştirak ederek İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy ve İl SKM Başkanı..

Aygün, çalışmalarda yer almaya devam ediyor

Ak Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın haftalık olağan icra kurulu toplantısına iştirak ederek İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy ve İl SKM Başkanı Mehmet Uzunoğlu’ndan saha çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Zeki Aygün’e 27. Dönem Kocaeli Milletvekili listesinde bu dönem yer verilmedi. Aygün 24 Haziran seçimleri için ara vermeden saha çalışmalarında yer almaya devam ediyor. Ak Parti 27. Dönem Kocaeli Milletvekili listesinde yer alan adaylarla birlikte farklı ilçelerde çalışmalarını sürdüren Zeki Aygün her gün iftar öncesi, iftar programı ve iftar sonrası değişik ilçelerde bulunmaya devam ediyor.

MKYK Üyesi Zeki Aygün İl icra kurulunun ve  SKM Başkanı Mehmet Uzunoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıda il ve ilçelerde tapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezini ’de ziyaret eden Zeki Aygün yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi…

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL