Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Bakan Akar Cengiz Topel'e İndi | Kocaelide Bugün

Bakan Akar Cengiz Topel’e İndi

Sakarya’daki bir programa katılmak üzere İlimize gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Cengiz Topel havalimanın da Vali Hüseyin..

Bakan Akar Cengiz Topel’e İndi
Sakarya’daki bir programa katılmak üzere İlimize gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Cengiz Topel havalimanın da Vali Hüseyin Aksoy tarafından karşılandı.
Karşılamada Vali Aksoy’un yanısıra, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Deniz Eğitim ve Öğretim- Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kartepe Kaymakamı Tuncay Dursun, İl Emniyet müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan ve  Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’de hazır bulundu.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Sayın Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Sayın Ümit Dündar, Sakarya’da gerçekleşecek programlarına katılmak üzere  Cengiz Topel Havalimanından ayrıldılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL