Genel

Bakan: Bu Bir Afettir!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’dan son dakika İstanbul’da sağanak yağmura ilişkin açıklama… Bakan Arslan, şiddetli yağış için “Bu bir afettir” açıklamasında bulundu ve halkın zararının karşılanacağını ifade etti. İstanbul’da sabah saatlerinden..

Bakan: Bu Bir Afettir!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’dan son dakika İstanbul’da sağanak yağmura ilişkin açıklama… Bakan Arslan, şiddetli yağış için “Bu bir afettir” açıklamasında bulundu ve halkın zararının karşılanacağını ifade etti. İstanbul’da sabah saatlerinden itibaren şiddetli yağış etkili oluyor.

Şiddetli yağışla ilgili Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’dan bir açıklama geldi.

“SELDEN ZARAR GÖRENLERİN ZARARI KARŞILANACAK”

Ulaştırma Bakanı hasar tespitinin ardından, selden zarar görenlerin zararının karşılanacağını açıkladı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul’da etkili olan şiddetli yağış için “Bu bir afettir” ifadesini kullandı.

“ULAŞILAMAYAN BİR BÖLGE YOK”

Arslan, “Bu bir afettir, ulaşılamayan bir bölge yok” dedi. Ayrıca, İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) Bostancı,Yenikapı, Marmara Adası ve avşa Adası arasındaki deniz otobüsü, Bandırma ve Yenikapı arasındaki hızlı feribot seferlerinin bazıları yapılamadı.

İDO’nun 13.00’teki Yenikapı-Bandırma hızlı feribot, 14.00’teki Avşa-Marmara/Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü, 15.00’teki Avşa-Marmara/Avcılar-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri de iptal edildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL