Bakan Osman Aşkın Bak,Hastanede Karaosmanoğlu’nu Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, KOÜ Araştırma ve Uygulama hastanesinde tedavi gören Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi,..

Bakan Osman Aşkın Bak,Hastanede Karaosmanoğlu’nu Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, KOÜ Araştırma ve Uygulama hastanesinde tedavi gören Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Genel Sekreter Dr. Fatih Akbulut ve Hastane Müdürü Yunus Taş tarafından karşılanan Bakan Osman Aşkın Bak’a, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ak Parti İl başkanı Şemsettin Ceyhan, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran eşlik etti.

Karaosmanoğlu’nu kaldığı odada ziyaret eden Bakan Osman Aşkın Bak doktorlardan sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Hastane çıkışı açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “İbrahim ağabeyi ziyaret ettik. Gerçekten ağır gribal enfeksiyon geçiriyor ama toparlamış. Kendisini çok severim, spor adamıdır. Ortak projelerimiz var. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL