Güncel Politika

Barajdan da, seçime tek başımıza girmekten de memnunuz”

Yurt gezilerine Sivas’ta devam eden Akşener, İl Başkanlığı binasının açılışında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyaset gündemindeki baraj ve seçim ittifakı konularına değinen Akşener, “Barajdan da, seçime tek başımıza girmekten de memnunuz”..

Barajdan da, seçime tek başımıza girmekten de memnunuz”

Yurt gezilerine Sivas’ta devam eden Akşener, İl Başkanlığı binasının açılışında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyaset gündemindeki baraj ve seçim ittifakı konularına değinen Akşener, “Barajdan da, seçime tek başımıza girmekten de memnunuz” dedi.

İl binası önünde Sivaslılara hitap eden Akşener, Türk kadınının ülkenin ana unsuru olduğunu ve yaratılmaya çalışılan ‘başörtülü, başı açık’ kavgasına dur diyeceğini söyledi.

Ülkenin üretim ekonomisine geçmesi gerektiğine dikkat çeken Akşener, “Bu Türkiye’nin mutlaka değişmesi, üretim ekonomisine geçmesi lazım. Bu Türkiye’nin mutlaka sanayileşmesi lazım. Bu ülkenin mutlaka çocuklarına iş, aş sağlaması lazım” ifadelerini kullandı.

“BU ÜLKENİN KADINI, BAŞI AÇIĞIYLA, KAPALISIYLA ÜLKENİN ANA UNSURUDUR”

Bir kadının başörtüsüne uzanan eli vallahi kırarım. Ve aynı şekilde başı açık bir kadının saçına uzanan o eli de vallahi de kırarım, billahi de kırarım.

Bu ülkenin kadını, başı açığıyla, kapalısıyla beraber ülkenin ana unsurudur. Tekraren söylüyorum; çekin ellerinizi kadınlarımızdan, onlara dokunmayın. Kadınlar arasında ihtilaf yaratmayın. İYİ Parti iktidarında başı açığın da başı kapalının da arasında olmayan o kavganın ortadan kalkacağının, bu kardeşlik duygusunun olacağının garantisini veriyorum.

Büyük Atatürk’ün dediği gibi; kadının yerlerde sürünmesini değil, başımızın üstünde taşınması sürecini başlatacaktır İYİ Parti.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL