Genel Güncel Politika Surmanset

Baran, STK ve Kamu Temsilcilerini Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Atılımcı İş Adamları Derneği, Erzurum Dernekler Federasyonu, İlçe Sağlık Müdürü, İzaydaş Genel Müdürü ve eğitimcileri makamında ağırladı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, halk günleri dışında..

Baran, STK ve Kamu Temsilcilerini Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Atılımcı İş Adamları Derneği, Erzurum Dernekler Federasyonu, İlçe Sağlık Müdürü, İzaydaş Genel Müdürü ve eğitimcileri makamında ağırladı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, halk günleri dışında STK’lar ve kamu temsilcilerini de makamında ağırlıyor, ‘daha güzel bir Körfez için neler yapabiliriz’ diyerek alışverişinde bulunuyor. Başkan ilk olarak SEDAŞ’tan emekli olan Yunus Bekircan, Körfez İlçe Sağlık Müdürü olarak göreve başlayan Dr. Mahmut Utangaç ve Körfez Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Özcan Tekin’i makamında ağırladı.

Sizlerin Emeği Var

Başkan Baran aynı gün içerisinde; Atılımcı İş Adamları Derneği, Hedise Evyap İlköğretim Okulu ve Erzurum Dernekler Federasyonu’nun yeni yönetimini de ağırladı. ‘Körfez’i birlikte geliştirip güzelleştireceğiz’ diyen Başkan İsmail Baran, “Göreve geldiğimiz günden bu yana STK’larımıza verdiğimiz önemi önemi her alanda gösterdik. Ve güzel şeyler yapıyorsak, bunda sizlerin de emeği var” dedi.

Fikirleriniz Önemli

Mahallelerde hayata geçen projeler öncesinde bölgedeki STK’larla mutlaka istişarelerde bulunulduğunu belirten Başkan Baran, “Güzel işler yaptık, Körfez’i çehresini değiştirmeye başladık. Sizler de bizleri iyi yönde yönlendirdiniz, fikirlerinizi aktardınız. Körfez, sizlerle birlikte gelişti ve güzelleşti. Sizlere ve dernek üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL