“Başarıları ile gurur duyuyoruz”

Serbest Güreşte Uluslararası Alanda Dereceye Giren Sporcular Vali Aksoy’u Ziyaret Etti.   Serbest Güreş Gençler  Dünya Üçüncüsü Abdülvasi Balta ve Serbest Güreş Gençler Avrupa Şampiyonu Ramazan Sarı, Vali Hüseyin Aksoy’u..

“Başarıları ile gurur duyuyoruz”

Serbest Güreşte Uluslararası Alanda Dereceye Giren Sporcular Vali Aksoy’u Ziyaret Etti.

 

Serbest Güreş Gençler  Dünya Üçüncüsü Abdülvasi Balta ve Serbest Güreş Gençler Avrupa Şampiyonu Ramazan Sarı, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

Ziyarette; Gölcük İrşadiye Mahallesi Muhtarı Mehmet Kamış, Antrenör Rüstem Çavdar, Serbest Güreş Dünya Üçüncüsü Abdülvasi Balta ve babası Saim Balta, Serbest Güreş Gençler Avrupa Şampiyonu Ramazan Sarı ile babası İshak Sarı hazır bulundu.

Gölcük İrşadiye Mahallesi Muhtarı Mehmet Kamış, sporcuları tanıtarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Hüseyin Aksoy ise ziyarette yaptığı konuşmalarında; “ Büyük dereceler yakalamışsınız, tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Gençlerimizin sporla ilgilenmeleri, ulusal ve uluslararası alanda derece almalarından memnuniyet duyuyoruz. Onların başarıları ile gurur duyuyoruz. Sizler diğer genç arkadaşlarımıza örnek oluşturuyorsunuz. Onlarda sizleri örnek almak suretiyle çalışmalarına devam edeceklerdir. Spordaki başarıda en önemli unsurlardan biri ailelerin desteğidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diyen  Vali sporcuları tebrik ederek, onlarla  fotoğraf çektirdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL