Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyorum" | Kocaelide Bugün

“Başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyorum”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler   Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başlangıcı Dolayısıyla Açıklamada Bulundu 2019 – 2020 Eğitim öğretim yılında, yeni bir adım atarak okula başlamanın heyecanını ve..

“Başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyorum”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler   Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başlangıcı Dolayısıyla Açıklamada Bulundu

2019 – 2020 Eğitim öğretim yılında, yeni bir adım atarak okula başlamanın heyecanını ve bir üst sınıfa geçerek okuluna, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan tüm öğrencilerimize sevgilerimi sunuyorum.

Eğitim, yaşamla bağ kurmanın en önemli yoludur. Gelişen ve değişen dünyada bilgiyi üreten ve ülkelerin gelişmesi adına çaba gösteren nesillerin yetiştirilmesi de ülkelerin en büyük zenginliğidir. Bu sebeple öğrencilerimizin gelişimlerini temel alan, araştırmayı, eleştirel düşünceyi destekleyen, özgüvenli, sorumluluk sahibi ve sorunlara duyarlı nesiller yetiştirebilecek bir eğitim anlayışının hakim olması, toplumumuzun daha da gelişmesi demektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; gençlerimizle ilgilenmekten yorulmayan, onların eğitimine, aklına, kalbine, yönelen öğretmenlerimize; okul yöneticilerimize, burada görev alan personelimize ve velilerimize çocuklarımızın en güzel şekilde yetişmesi için gösterdikleri çaba dolayısıyla teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimizin heyecanını ve coşkusunu gönülden paylaşarak, başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyorum.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL